Pleinen Rotterdam

Komt u om te shoppen of voor de bezienswaardigheden, de kroegen of een terrasje, tijdens uw uitje in Rotterdam treft u genoeg gezellige pleinen om even te relaxen.

Beursplein

Beursplein Rotterdam (Koopgoot) De populariteit van Beursplein is grotendeels te verklaren dankzij de uitgegraven Koopgoot die het winkelend publiek een extra verdieping aan winkels te bieden heeft. Op straatniveau van het plein treft u verder de grotere winkels aan zoals de Bijenkorf en het Beurs World Trade Center. [...] Beursplein verder lezen.

Binnenrotteplein

Binnenrotteplein Rotterdam Het Binnenrotteplein in Rotterdam is eigenlijk niet eens een echt plein te noemen, als wel een open ruimte die ontstaan is doordat de oorspronkelijk functie (een spoorwegviaduct) is komen te vervallen. Reden waarom het plein wel een bezoekje waard is, in ieder geval op dinsdag, [...] Binnenrotteplein verder lezen.

Stadhuisplein

Stadhuisplein Rotterdam Een populair uitgaansgebied in Rotterdam is het Stadhuisplein met het diverse cafés en restaurants. Op het plein zijn bij mooi weer dan ook een overvloed aan terrasjes te vinden. Indrukwekkend is het Stadhuis zelf dat, gebouwd aan het begin van de vorige eeuw, met een [...] Stadhuisplein verder lezen.