Omgeving Rotterdam

Naast alles wat de stad zelf te bieden heeft, zijn er ook in de omgeving van Rotterdam een hoop leuke dingen om te doen. Van de drukte van de stad naar de stille en natuurrijke omgeving. Met o.a. Kinderdijk en het Groene Hart.


Wat er verder aan evenementen in de provincie plaats vindt, ontdekt u in de Uitagenda Zuid-Holland.

Centrum Delft

Centrum Delft Ook bekend als de Prinsenstad, hoeft u in het centrum van Delft niet bang te zijn dat u zich zult vervelen. De stad heeft namelijk behalve het wereldberoemde Delfts blauw aardewerk, nog een hoop meer te bieden. Om te beginnen wordt het historische centrum van [...] Centrum Delft verder lezen.

Groene hart

Wat te doen in het groene hart Het Groene Hart is een natuurgebied midden in de Randstad tussen o.a. Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. En is een gebied waar veengebied en weidelandschap het landschap vormen. Met maar liefst 7 regio's binnen het Groene Hart, van het Hollandse Plassengebied tot de Utrechtse Waarden, kunt [...] Groene hart verder lezen.

Kinderdijk

Kinderdijk Rotterdam Wat te doen in Kinderdijk? De Kinderdijkse molens zijn 19 molens die op de Werelderfgoedlijst staan. En die plek hebben ze verdiend dankzij de traditionele rol van het malen van het water uit de polder naar de rivier de Lek. Tot op de dag van [...] Kinderdijk verder lezen.