Leuke uitjes dichtbij Rotterdam

Naast alles wat Rotterdam zelf te bieden heeft, is ook de omgeving een uitstapje waard. Van de drukte van de stad naar de stille en natuurrijke omgeving met o.a. Kinderdijk en het Groene Hart.

Centrum Delft

Centrum Delft Ook bekend als de Prinsenstad, hoeft u in het centrum van Delft niet bang te zijn dat u zich zult vervelen. De stad heeft namelijk behalve het wereldberoemde Delfts blauw aardewerk, nog een hoop meer te bieden. Om te beginnen wordt het historische centrum van [...] Centrum Delft verder lezen.

Groene hart

Wat te doen in het groene hart Het Groene Hart bevindt zich midden in de Randstad tussen o.a. Utrecht, Amsterdam en Rotterdam en is een gebied waar veengebied en weidelandschap het landschap vormen. Met maar liefst 7 regio's binnen het Groene Hart, van het Hollandse Plassengebied tot de Utrechtse Waarden, kunt u [...] Groene hart verder lezen.

Kinderdijk

Kinderdijk Rotterdam Misschien wel één van de meest sterke stereotypen die buitenlanders van Nederland hebben, zijn de molens die ons land rijk is. Ondanks dat we tegenwoordig de voorkeur geven aan windmolens om energie mee op te wekken, is het wel een ervaring om de molens aan [...] Kinderdijk verder lezen.