Een dagje uit naar Roermond

In het centrum van Roermond vind u o.a. de Munsterkerk die monumentaal te noemen is. En dat is nog maar één van de diverse monumenten die de stad rijk is. Ook bruist Roermond van de evenementen. Zoals ieder jaar in augustus het straatfestival. Het festival dat waar u zich gegarandeerd vermaakt dankzij de spectaculaire shows en ook kleine solo optredens.

Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond Met meer dan 180 winkels heeft u bij de Designer outlet Roermond uitgebreid de gelegenheid voor een lekker dagje shoppen. Op enkele minuten lopen van het centrum van Roermond, dus leuk als onderdeel van uw dagje uit. Het voordeel van de outlet is dat u [...] Designer Outlet Roermond verder lezen.

Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen van Arcen Een aanrader niet zozeer in Roermond maar op een klein stukje met de auto zijn de kasteeltuinen van Arcen. Van 10 verschillende rozentuinen tot prachtige sparrenbossen met vrij loslopende dieren zoals herten, wilde zwijnen en emoes, kom het zien en kom het vooral meemaken. Verdwaal [...] Kasteeltuinen Arcen verder lezen.

Munsterkerk

Munsterkerk in Roermond De Munsterkerk is een bijzonder gebouw waar eerder nog vele andere vertrekken bij hoorden zoals kloostergebouwen en een tiendschuur waar de belasting in natura opgeslagen werd. Echter toen door gebrek aan onderhoud in de 19de eeuw besloten werd tot een grootste renovatie, zijn uiteindelijk veel [...] Munsterkerk verder lezen.