Leuke uitjes dichtbij Groningen

De omgeving van Groningen is zeer natuurrijk en biedt gelegenheid voor uitjes met het hele gezin. Bekijk dus zeker ook de mogelijkheden om in de buurt eens er op uit te gaan.

De veelal natuurlijke omgeving leent zich namelijk uitstekend voor een dagje uit. Van lieve zeehondjes tot historische bestemmingen garanderen dat u uw ogen uitkijkt.

Lauwersmeer

Lauwersmeer Groningen Nationaal park Lauwersmeer heeft iets voor iedere bezoeker van de provincie Groningen. Met wandelpaden en fietspaden door het hele park kunt u genieten van bebost gebied, velden met orchideeën en natuurlijk het water. Wenst u een rondvaart per boot of gaat u liever even zeilen, [...] Lauwersmeer verder lezen.

Vesting Bourtange

Vesting Bourtange in Groningen bezoeken met uw kids Het leuke aan vesting Bourtange is dat het nog vrijwel volledig in authentieke stijl bestaat en er diverse activiteiten beschikbaar zijn zoals het ontdekken van de vesting en demonstraties 'kanon schieten'. Wellicht niet voor de jongste bestemd, maar daarna oneindig interessant, vesting Bourtange. Welkom in [...] Vesting Bourtange verder lezen.

Wonderwereld

Met de kids naar Wonderwereld in Ter Apel Wonderwereld biedt een avontuurlijk uitje in Groningen. Een combinatie van sprookjeswezens, een insectarium, een subtropische kas en een roofvogelshow. Zoveel te ontdekken tijdens een dagje weg! Wandel langs de slapende draken (sssshhht...) naar het magische kasteel en bewonder de demonstraties van de roofvogels waarna uw [...] Wonderwereld verder lezen.

Zeehondencentrum Pieterburen

Zeehondencreche Pieterburen Zeehondencentrum Pieterburen is tijdens uw uitstapje naar de provincie Groningen eigenlijk ook een must om te doen. Uw kinderen en uzelf kunnen hier erg veel leren over de verschillende zeehonden, wat ze eten en hoe ze leven. Ondanks dat het wellicht niet heel leuk is [...] Zeehondencentrum Pieterburen verder lezen.