Scheveningen

Nu is Scheveningen weliswaar geen zelfstandige gemeente, maar vraag het maar aan de locals, ze voelen zich ook niet Haags. Daarom een aparte lijst met aanraders voor Scheveningen tijdens uw uitstapje naar Den Haag.

Muzee

Muzee in Scheveningen De naam zegt het natuurlijk al, in het Muzee ontdekt u alles wat er komt kijken bij het leven van, op en in de zee. Ontdek het historische Scheveningen met rieten strandstoelen, visserij en ook de vissen die de zee bewonen. Ook voor kinderen zijn [...] Muzee verder lezen.

Scheveningen boulevard

Scheveningen boulevard Naast het strand zijn er in Scheveningen ook nog de boulevard en de pier waar u heerlijk kunt wandelen en op één van de terrasjes kunt genieten van het uitzicht over de zee. Lekker shoppen is ook een optie dankzij de aanwezigheid van gezellige winkeltjes [...] Scheveningen boulevard verder lezen.

Scheveningen Strand

Scheveningen Strand U bent er vast en zeker bekend mee. Een dag mooi weer en de meeste Nederlanders zetten het op een lopen naar het strand. En het strand bij Scheveningen is het waard! Niet alleen kunt u heerlijk bruinbakken of uitwaaien, wat dacht u van paardrijden, [...] Scheveningen Strand verder lezen.

Sea Life

Sea Life in Scheveningen Een leuke tip is verder de verrassende onderwaterwereld in Sea Life. Ontdek de haaien, zeesterren, krokodillen en kwallen en laat u meevoeren in een reis onder de waterspiegel met meer dan vierduizend dieren in 45 verschillende aquaria. Wie vindt het nou niet leuk om zeepaardjes [...] Sea Life verder lezen.

Evenementen

Hieronder vindt je de evenementen die er de komende tijd in Scheveningen en Den Haag gepland staan.

februari

maart