Wat te doen in Scheveningen

Nu is Scheveningen weliswaar geen zelfstandige gemeente, maar vraag het maar aan de locals, ze voelen zich ook niet Haags. Daarom een aparte lijst met wat er te doen is in Scheveningen.

Gevers Deynootplein (Kurhausplein)

Gevers Deynootplein in Scheveningen Het Gevers Deynootplein (ook bekend als het Kurhausplein) achter het Kurhaus in Scheveningen is een gezellig plein met diverse restaurants waar u zich op steenworp afstand van o.a. de Pathé en Holland Casino bevindt. Met de ruime opzet biedt het plein iedere winter de ruimte [...] Gevers Deynootplein (Kurhausplein) verder lezen.

Muzee Scheveningen

Muzee in Scheveningen De naam zegt het natuurlijk al, in het Muzee Scheveningen ontdekt u alles wat er komt kijken bij het leven van, op en in de zee. Om te beginnen ontdekt u er het historische Scheveningen in een typisch Schevenings straatje. Wandel langs de spelende kinderen, [...] Muzee Scheveningen verder lezen.

Palaceplein Scheveningen

Palaceplein Scheveningen Vlakbij het Scheveningse strand, naast de Pathé bevindt zich het Palaceplein in Scheveningen waar dankzij de aanwezige ruimte jaarlijks diverse markten georganiseerd worden. In het kader van het Kust Gezond programma zijn er begin 2016 enkele duinachtige heuvels op het plein aangebracht, inclusief planten en [...] Palaceplein Scheveningen verder lezen.

Scheveningen boulevard

Scheveningen boulevard Naast het strand zijn er in Scheveningen ook nog de boulevard en de pier waar u heerlijk kunt wandelen. En op één van de terrasjes kunt genieten van het uitzicht over de zee! Wat u zoal tegen komt tijdens uw wandeling? Om te beginnen zijn [...] Scheveningen boulevard verder lezen.

Scheveningen Strand

Scheveningen Strand U bent er vast en zeker bekend mee. Een dag mooi weer en de meeste Nederlanders zetten het op een lopen naar het strand. En het strand bij Scheveningen is het waard! Niet alleen kunt u heerlijk bruinbakken of uitwaaien, wat dacht u van paardrijden, [...] Scheveningen Strand verder lezen.

Sea Life

Sea Life in Scheveningen Een leuke tip is verder de verrassende onderwaterwereld in Sea Life. Ontdek de haaien, zeesterren, krokodillen en kwallen en laat u meevoeren in een reis onder de waterspiegel met meer dan vierduizend dieren in 45 verschillende aquaria. Wie vindt het nou niet leuk om zeepaardjes [...] Sea Life verder lezen.

Evenementen

Hieronder vindt je de evenementen die er de komende tijd in Scheveningen en Den Haag gepland staan.

juni

29 jun – 03 jul | |

juli

01 jul – 17 jul | |

01 jul – 03 jul | |

02 jul – 03 jul | |

augustus

25 aug – 27 aug | |