Omgeving Amsterdam

Behalve een dagje Haarlem zijn er in de omgeving van Amsterdam nog meer leuke dingen te doen. Van vliegtuig spotten tot een speurtocht op Schiphol, naar het strand in Zandvoort of naar de molens op de Zaanse Schans, u zegt het maar. Genoeg voor een leuk dagje uit in de omgeving van Amsterdam!

Wat er verder aan evenementen in de provincie plaats vindt, ontdekt u in de Uitagenda Noord-Holland.

Circuit Zandvoort

Race Circuit Zandvoort Sinds 1948 is het Circuit Zandvoort al een begrip in de autosport wereld. En met de recente Formule 1 races is het circuit voor Nederlandse racefans helemaal een must voor een dagje uit geworden. Behalve de diverse races worden er op het circuit ook een [...] Circuit Zandvoort verder lezen.

Muiderslot

Kasteel Muiderslot in Muiden Hoe het leven er in een kasteel aan toe ging ontdekt u tijdens een uitstapje naar het Muiderslot, vlakbij Amsterdam. Kortom, geschiedenis in het echt! En dat bij één van de oudste en best bewaarde kastelen van Nederland. Omgeven door prachtige kasteeltuinen en water, wandelt [...] Muiderslot verder lezen.

Schiphol

Schiphol Amsterdam Airport Waarschijnlijk heeft u bij Schiphol zoals vele anderen voornamelijk het idee van -Boarden- en -Bij de bagageband staan wachten-. Maar er valt nog veel meer te beleven op Schiphol! Zo is er onder andere Schiphol Plaza. Hier kunt u bijvoorbeeld bij de Starbucks, onder het [...] Schiphol verder lezen.

Zaanse Schans

Zaanse Schans molens De Zaanse Schans is natuurlijk een bestemming voor een dagje weg die iedereen een keer gezien moet hebben. Van houtzaagmolens tot meelmolens, een oliemolen en een verfmolen staan dan ook voor u klaar. De mosterd- en specerijenmolen de Huisman biedt daarnaast een uniek kijkje in [...] Zaanse Schans verder lezen.

Zandvoort aan zee

Zandvoort aan zee Een uitje naar Zandvoort aan Zee, op slechts 30 kilometer van Amsterdam Centraal Station, mag ook eigenlijk niet op uw lijst van uitjes ontbreken. Met de trein die vanaf Amsterdam 2x per uur naar Zandvoort vertrekt, bent u in een half uurtje op het strand [...] Zandvoort aan zee verder lezen.