Leuke uitjes dichtbij Amsterdam

Behalve Haarlem zijn er in de omgeving van Amsterdam nog meer leuke dingen te doen. Een dagje vliegtuig spotten of een speurtocht op Schiphol, naar het strand in Zandvoort of naar de molens op de Zaanse Schans, u zegt het maar!

Circuit Zandvoort

Race Circuit Zandvoort Sinds 1948 is het Circuit Zandvoort al een begrip in de autosport wereld en worden er naast de Formule 3 races een hoop race gerelateerde evenementen georganiseerd. Van oldtimer festivals tot amateur races, u zult uw ogen uit kijken en af en toe uw oren [...] Circuit Zandvoort verder lezen.

Schiphol

Schiphol Amsterdam Airport Waarschijnlijk heeft u bij Schiphol zoals vele anderen voornamelijk het idee van 'Boarden' en 'Bij de bagageband staan wachten', maar er is meer te doen op Schiphol! Zo is er onder andere Schiphol Plaza waar u bij de Starbucks onder het genot van een heerlijk [...] Schiphol verder lezen.

Zaanse Schans

Zaanse Schans molens Op de Zaanse Schans vinden we molens met diverse unieke functies. Van houtzaagmolens tot meelmolens, een oliemolen en een verfmolen. De mosterd- en specerijenmolen de Huisman biedt een kijkje in de oorsprong van Zaanse mosterd, al jaren een begrip in Nederland. Een uitje naar de [...] Zaanse Schans verder lezen.

Zandvoort aan zee

Zandvoort aan zee Zandvoort aan Zee op slecht 30 kilometer van Amsterdam Centraal Station moet u ook zeker een keer doen. Met de trein die 2x per uur naar Zandvoort vertrekt (vanaf Haarlem vaker, dus u kunt ook even in Haarlem een tussenstop maken) bent u in een [...] Zandvoort aan zee verder lezen.