Vakantieparken Friesland

Wat u van vakantieparken in Friesland kan verwachten, is: stranden, prachtige natuurgebieden en historische en pittoreske plaatsjes. Ook aan de rand van het IJsselmeer in West-Friesland is natuurlijk een aanrader wat betreft vakantie locatie.

Zowel de sportievelingen als bezoekers die op zoek zijn naar rust en ruimte zullen zich in Friesland goed vermaken bij één van de diverse waterparken.

Landal Esonstad

Landal Esonstad Zowel liefhebbers van traditioneel als modern kunnen in Esonstad in het Friese Anjum terecht. De woningen zijn namelijk opgedeeld in Oudfriese stijl en modern terpwoningen. Esonstad zelf is een park van formaat waar u zo het Lauwersmeer op vaart en kan genieten van dit unieke [...] Landal Esonstad verder lezen.

Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis Welkom aan het Bergumermeermeer in noorden van Friesland. Wen locatie om heerlijk te watersporten en tegelijkertijd van de rust van de provincie te genieten. Met accommodaties waar vanaf 6 tot maar liefst 14 personen kunnen verblijven, biedt Zwartkruis uitstekend de gelegenheid (en de faciliteiten) voor [...] Waterpark Zwartkruis verder lezen.

Bungalowpark Beach Resort Makkum

Bungalowpark Beach Resort Makkum Voor een strandvakantie hoeft u in Nederland niet aan de zee te verblijven. Ook Beach Resort Makkum in Friesland biedt u die gelegenheid! Heerlijk op loopafstand van het strand in een prachtige bungalow. Wie wil dat nou niet? En voor wie toch liever wat meer [...] Bungalowpark Beach Resort Makkum verder lezen.

Bungalowpark Markant

Bungalowpark Markant Het heerlijke aan bungalowpark Markant is toch wel dat uw bungalow zich direct aan het meer bevindt. Via uw eigen steiger stapt u zo in uw sloep of zeilboot en begint uw dagje genieten aan (en op) het water. Geen eigen boot? Een diversiteit aan [...] Bungalowpark Markant verder lezen.

Landal Ameland State

Landal Ameland State Op enkele honderden meters van het strand op het eiland Ameland treft u Ameland State aan, een ruim opgezet appartementencomplex met zelfs de mogelijkheid op zeezicht. Nu is natuurlijk de kans klein dat u op dit mooie eiland de hele dag binnen blijft, maar dankzij [...] Landal Ameland State verder lezen.

Landal Waterpark Terherne

Landal Waterpark Terherne Omringd door meren in Friesland zijn waterliefhebbers zeer op hun plek in het luxe Waterpark Terherne met haar vrijstaande vakantiewoningen voorzien van alle gemakken zoals vloerverwarming, een eigen steiger om uw (zeil)boot aan te leggen en een comfortabel terras. Een kopje Nespresso terwijl u de [...] Landal Waterpark Terherne verder lezen.

Résidence Terschelling

Landal Résidence Terschelling op de Wadden Zorgt u wel dat u ondanks de gratis wellness ruimte in dit luxe appartementencomplex ook nog de deur uitgaat? Gelegen op loopafstand (2km) van het strand en de duinen en op een eiland vol wandel- en fietspaden, kunt u hier namelijk er heerlijk tussenuit zijn [...] Résidence Terschelling verder lezen.