Oudegracht Utrecht

Oudegracht is overdag een ideaal winkelgebied, ’s avonds een gezellig uitgaansgebied. Met zowel aan het water als aan de weg de gelegenheid om plaats te nemen op één van de terrasjes. Ook worden er her en der ook nog eens genoeg feesten georganiseerd om gezellig binnen te wandelen.

Winkel van Sinkel

Winkel van Sinkel Aan de Oude Gracht is deze uitgaansgelegenheid te uitgebreid om een restaurant of café te noemen. Zelfs is er gekozen voor cultureel, culinair horecawarenhuis. Wat betreft het nachtelijk programma, dit vindt u o.a. in de wijnbar VINO en De Pub. De Pub heeft de uitstraling [...] Winkel van Sinkel verder lezen.

Café Jan De Winter

Café Jan De Winter Utrecht Café Jan De Winter is populair onder studenten en bij velen in Utrecht een bekende naam. En dat het bevalt blijkt wel dat veel van de studenten zelfs na hun studie hier nog blijven komen. Kortom, lekkere donkere kroeg voor een betaalbaar en gezellig avondje. [...] Café Jan De Winter verder lezen.

Quignon Kitchen and Bar

Uitgaan Quignon Kitchen & Bar in Utrecht Bij de Quignon Kitchen & Bar aan de Oudegracht ontdekt u alles van dance tot lounge feestjes en iedere donderdag een lekker glas cava. Hou je van een hippe donkere uitgaansgelegenheid, waar je nog wel lekker kan zitten, dan ben je hier aan het juist [...] Quignon Kitchen and Bar verder lezen.