Oudegracht Utrecht

Overdag een ideaal winkelgebied, ’s avonds een gezellig stapgebied. Met zowel aan het water als aan de weg de gelegenheid om plaats te nemen op één van de terrasjes worden er her en der ook nog eens genoeg feesten georganiseerd om gezellig binnen te wandelen.

Nu is de Oudegracht wel erg lang en loopt door het hele centrum, dus kijk even goed op de kaart van de locatiepagina waar de locaties zich precies bevinden.

Winkel van Sinkel

Uitgaan Winkel van Sinkel in Utrecht Aan de Oude Gracht is deze uitgaansgelegenheid te uitgebreid om een restaurant of café te noemen. Zelfs is er gekozen voor 'Cultureel, culinair warenhuis'. Wat betreft het nachtelijk programma, dit heet de Nachtwinkel. Met regelmatig feesten met diverse thema's, zoals 'Lekker fout' en 'Tropical Dance [...] Winkel van Sinkel verder lezen.

Café Jan De Winter

Café Jan De Winter Utrecht Populair onder studenten en bij velen in Utrecht een bekende naam, dat is café Jan De Winter. En dat het bevalt blijkt wel dat veel van de studenten zelfs na hun studie hier nog blijven komen. Kortom, lekkere donkere kroeg voor een betaalbaar en gezellig [...] Café Jan De Winter verder lezen.

Quignon Kitchen and Bar

Uitgaan Quignon Kitchen & Bar in Utrecht Van dance tot lounge feestjes en iedere donderdag een lekker glas cava vindt je in Quignon Kitchen & Bar aan de Oudegracht. Hou je van een hippe donkere uitgaansgelegenheid, waar je nog wel lekker kan zitten, dan ben je hier aan het juist adres. Iedere [...] Quignon Kitchen and Bar verder lezen.