Grote Markt Groningen

Het kloppend hart van het uitgaansleven in Groningen is toch wel de Grote Markt met aan alle kanten wel een leuke gelegenheid om te gaan stappen. Daarnaast wandelt u er zo één van de straatjes eromheen in voor een club of een bruine kroeg.

De Groote Griet

Uitgaan De Groote Griet Groningen De Groote Griet (vernoemd naar het kanon dat Groningers gebruikten in 1972) is het sportcafé. Voor voetbal, American Football, ijshockey en u kunt het zo gek niet bedenken, kunt u hier dus prima terecht. Dat het een kroeg is, is mooi meegenomen want een drankje [...] De Groote Griet verder lezen.

Drie Gezusters

Uitgaan Drie Gezusters in Groningen Met een stijlvol en 'English pub'-achtig interieur is de Drie Gezusters een populaire uitgaansgelegenheid, mede dankzij het diverse aanbod. 's Avonds gaat namelijk ook de bovenverdieping open en daarmee Draai- en Tikibar en de Blokhut. Gezellig een drankje doen, diverse bierenproeven en hossen op de [...] Drie Gezusters verder lezen.

’t Vaatje

't Vaatje aan de Grote Markt in Groningen Na jaren in de Poelestraat is 't Vaatje vandaag de dag aan de Grote Markt in Groningen te vinden. Al meer dan 20 jaar dé gezelligste (studenten)kroeg van Groningen. Waar eerder café De Blauwe Engel te vinden was, treft u dus vandaag de alom bekende [...] ’t Vaatje verder lezen.

Cafe Hooghoudt

Uitgaan bij Cafe Hooghoudt in Groningen Geen feestcafé, maar voor wie de avond gewoon rustig wil beginnen een prima uitgaansgelegenheid om in de stemming te komen. Voor een bittergarnituur bij uw drankje en een rustige omgeving om bij te kletsen met uw vrienden. Uiteraard aan de Grote Markt met terras tijdens [...] Cafe Hooghoudt verder lezen.

Club Kokomo

Uitgaan Club Kokomo Groningen Wie dacht dat je mooi weer nodig had om in een tropische stemmingen te komn, die is nog niet in Club Kokomo geweest. Voorheen The Palace valt Club Kokomo het best te omschrijven als groot, vaak drukbezocht en met diverse platformen en kooien om op [...] Club Kokomo verder lezen.

De Tapperij

Uitgaan De Tapperij Groningen De Tapperij is het feestcafé in de kelderverdieping onder de Drie Gezusters dat doorloopt onder hotel De Doelen. In het begin van de avond kan het hier wat rustig zijn, maar zeker om de avond af te sluiten een leuke gelegenheid. Om u een idee [...] De Tapperij verder lezen.

News Café

Uitgaan News Café in Groningen Trendy Grand Café met een prima restaurant op de eerste verdieping. In het weekend gaat ook de club onder het restaurant open, wat een hip publiek met zich mee brengt. Wie geniet van een stijlvol interieur en house, urban en classic, is bij het Newscafé [...] News Café verder lezen.