Grote Markt Groningen

Het kloppend hart van het uitgaansleven in Groningen is toch wel de Grote Markt. Met aan alle kanten wel een leuke gelegenheid om te gaan stappen. Daarnaast wandelt u er zo één van de straatjes eromheen in voor een club of een bruine kroeg.

De Groote Griet

De Groote Griet De Groote Griet (vernoemd naar het kanon dat Groningers gebruikten in 1972) is hét sportcafé in Groningen. Voor voetbal, American Football, ijshockey en u kunt het zo gek niet bedenken, kunt u hier dus prima terecht. Dat het een kroeg is, is mooi meegenomen want [...] De Groote Griet verder lezen.

Drie Gezusters

Drie Gezusters in Groningen Met een stijlvol en English pub-achtig interieur is de Drie Gezusters een populaire uitgaansgelegenheid in Groningen. Mede dankzij het diverse aanbod. 's Avonds gaat namelijk ook de bovenverdieping open en daarmee Draai- en Tikibar en de Blokhut. Gezellig een drankje doen, diverse bierenproeven en hossen [...] Drie Gezusters verder lezen.

’t Vaatje

't Vaatje aan de Grote Markt in Groningen Na jaren in de Poelestraat is 't Vaatje vandaag de dag aan de Grote Markt in Groningen te vinden. Al meer dan 20 jaar dé gezelligste (studenten)kroeg van Groningen. Waar eerder café De Blauwe Engel te vinden was, treft u dus vandaag de alom bekende [...] ’t Vaatje verder lezen.

De Tapperij

Uitgaan De Tapperij Groningen De Tapperij is het feestcafé in de kelderverdieping onder de Drie Gezusters in Groningen. Dat doorloopt onder hotel De Doelen. In het begin van de avond kan het hier wat rustig zijn, maar zeker om de avond af te sluiten een leuke gelegenheid. Met dansbare [...] De Tapperij verder lezen.

Grand Café Hooghoudt

Uitgaan bij Cafe Hooghoudt in Groningen Grand Café Hooghoudt is voor wie de avond gewoon rustig wil beginnen een prima uitgaansgelegenheid om in de stemming te komen. Lekker borrelen op ons (verwarmde) terras met een biertje uit de uitgebreide bierkaart en een lekker hapje. Voor een bittergarnituur bij uw drankje en [...] Grand Café Hooghoudt verder lezen.

News Café

Uitgaan News Café in Groningen Het News Café is een trendy grand café in Groningen met een prima restaurant op de eerste verdieping. In het weekend gaat ook de club onder het restaurant open, wat een hip publiek met zich mee brengt. Tijd voor een dansje? Het News Café beschikt [...] News Café verder lezen.

PALACE

Uitgaan Club Kokomo Groningen PALACE (voorheen Club Kokomo) is dé club in het Groningse uitgaansleven! Een plek waar een jong publiek naartoe komt om te stappen, dansen en drinken op hun favoriete muziek. Het publiek is vaak student, of in ieder geval van die leeftijd. Naast de technomuziek wordt [...] PALACE verder lezen.