Parade Den Bosch

Op en nabij de gezellige Parade aan de voet van de Sint Jan hoeft u zich tijdens het uitgaan niet te vervelen.

Van hippe dance locaties tot ouderwets gezellige grand cafés staan op een rijtje klaar om u te verwelkomen tijdens uw avondje stappen in Den Bosch.

Cafe Cinq

Cafe Cinq in Den Bosch In Cafe Cinq aan de Parade in Den Bosch is er eigenlijk altijd sprake van een feestelijke sfeer gedurende de avond. Met een gezellig jong publiek! Met dance muziek van de dj komen hier ook regelmatig de voetjes van de vloer en de thema avonden [...] Cafe Cinq verder lezen.

Café Silva Ducis

Café Silva Ducis in Den Bosch Welkom bij Silva Ducis, het eerste Grand Café in Den Bosch! Silva Ducis is gevestigd aan één van de mooiste pleinen van Den Bosch, de Parade. Aan de voet van de Sint-Janskathedraal. Overdag is het een Grand Café en ook 's avonds is het een [...] Café Silva Ducis verder lezen.

Café Hart van Brabant

Uitgaan Café Hart van Brabant Den Bosch Eetcafé en gezellige bar tegelijk (of beter gezegd in het weekend), dat is het Hart van Brabant aan de Parade. Van jong tot oud weet deze gelegenheid te vinden, dus lekker divers. Gelegen aan de Parade kunt u op het terras en in de serre [...] Café Hart van Brabant verder lezen.

De Orangerie

Uitgaan Orangerie in Den Bosch De uitgaansgelegenheid De Orangerie in Den Bosch is regelmatig de plek voor grote evenementen. In de St. Josephkerk aan de St. Josephstraat, is het de locatie voor een indrukwekkend oud en nieuw feest en diverse andere feesten. Wat is er specialer dan een feest of [...] De Orangerie verder lezen.

Feestcafé De Taveerne

Feestcafe De Taveerne in Den Bosch De naam zegt het eigenlijk al. Feestcafé De Taveerne in Den Bosch is een feestcafé dat u de gelegenheid biedt om volledig uit uw dak te gaan. En te genieten van een ongedwongen sfeer. Iedere bezoeker met zin in een echt feestje is welkom bij [...] Feestcafé De Taveerne verder lezen.