Parade Den Bosch

Op en nabij dit grote en gezellige plein aan de voet van de Sint Jan hoeft u zich tijdens het stappen niet te vervelen.

Van hippe dance locaties tot ouderwets gezellige grand café’s staan op een rijtje klaar om u te verwelkomen tijdens uw avondje stappen in Den Bosch.

Café Blondt

Café Blondt aan de Parade in Den Bosch Met een smakelijke cocktail night op zaterdagavond zit de sfeer er gegarandeerd snel in bij Café Blondt (voorheen Cordes). Van house tot hiphop en zolang u op zoek bent naar een avond vol plezier is Café Blondt een uitstekende optie. Ook dankzij de live optredens [...] Café Blondt verder lezen.

Café Silva Ducis

Café Silva Ducis in Den Bosch Op de parade vindt u een hele reeks cafés, waaronder Silva Ducis. Overdag is het een Grand Café en ook 's avonds is het een populaire uitgaansgelegenheid. Met diverse muziekstijlen, veelal populaire muziek en ook house, een energieke avond gewenst. Video Café Silva Ducis Café Silva Ducis verder lezen.

Cafe Cinq

Cafe Cinq in Den Bosch Met een gezellig jong publiek is er eigenlijk altijd sprake van een feestelijke sfeer in Cafe Cinq gedurende de avond. Met dance muziek van de dj komen hier ook regelmatig de voetjes van de vloer en de thema avonden zorgen voor de nodige afwisseling. Zo [...] Cafe Cinq verder lezen.

Café Hart van Brabant

Uitgaan Café Hart van Brabant Den Bosch Eetcafé en gezellige bar tegelijk (of beter gezegd in het weekend), dat is het Hart van Brabant aan de Parade. Van jong tot oud weet deze gelegenheid te vinden, dus lekker divers. Gelegen aan de Parade kunt u op het terras en in de serre [...] Café Hart van Brabant verder lezen.

De Orangerie

Uitgaan Orangerie in Den Bosch Deze uitgaansgelegenheid is regelmatig de plek voor grote evenementen. In de St. Josephkerk aan de St. Josephstraat, is het de locatie voor een indrukwekkend oud en nieuw feest en diverse andere feesten. Bezoek de website van De Orangerie en vindt uit wat er op de [...] De Orangerie verder lezen.

Feestcafé De Taveerne

Feestcafe De Taveerne in Den Bosch De naam zegt het eigenlijk al, een feestcafé met de gelegenheid om volledig uit uw dak te gaan! Iedere bezoeker met zin in een echt feestje is welkom bij De Taveerne. Ook het gezellige personeel is een garantie voor een avond vol lol. Een vrolijke [...] Feestcafé De Taveerne verder lezen.