Rembrandtplein Amsterdam

Het Rembrandtplein is toch wel verreweg het meest complete uitgaansplein van Amsterdam. Een groot plein in het midden en waar je ook kijkt zie je cafés en restaurants met terrasjes en indrukwekkende verlichting aan de gevel.

En of je nou liever een bruin café binnen wandelt of er een club avond van maakt, het aanbod is zo uitgebreid dat er voor elk wat wils te vinden is!

Escape

Escape in Amsterdam Zeer populair met voorheen een zeer streng deurbeleid. Vandaag de dag nog steeds populair, maar toegankelijker voor een algemeen publiek. Vrijdag-, zaterdag- of zondagavond, heeft u zin in een avond met de bekendste dj's, zoals Paul van Dijk en Armin van Buren. Gegarandeerd van een [...] Escape verder lezen.

3 Sisters Pub

3 Sisters Pub in Amsterdam Ook cafés aan het Rembrandtplein zijn aan te raden. Bezoek eens de 3 Sisters Pub, met een enorme bar binnen en diverse zitgelegenheden. Verder ontdekt u er tientallen televisies waar diverse sporten op vertoond worden. Leuk voor na het winkelen, voor een zaken lunch of [...] 3 Sisters Pub verder lezen.

De Kroon

De Kroon in Amsterdam De Kroon op het Rembrandtplein is een restaurant en uitgaansgelegenheid in één. Op de eerste etage naast de Escape, is hier én uitstekend te eten en op donderdag- tot en met zaterdagavond wordt deze luxe gelegenheid omgetoverd tot een stijlvolle club. Met een wand van [...] De Kroon verder lezen.