Leidseplein Amsterdam

Wie kent het niet, het Leidseplein in Amsterdam. Met beroemde locaties zoals de Stadsschouwburg, De Melkweg en The Bulldog en bezaaid met terrasjes op zomerse dagen.

En ook ’s avonds valt er een hoop te beleven wanneer het uitgaansleven op gang komt. Hier een greep uit het aanbod.

Jimmy Woo

Jimmy Woo in Amsterdam Luxe, stijl en glamour, dat zijn de drie woorden die Jimmy Woo in Amsterdam het best omschrijven. Met regelmatig lange rijen voor de deur, hoeft u niet bang te zijn dat u in uw eentje binnen staat. Met diverse clubmuziek en de beste dj's is [...] Jimmy Woo verder lezen.

Café Lux

Café Lux in Amsterdam Om de hoek van het Leidseplein aan de Marnixstraat, vindt u café Lux. Een relaxte bar met een divers publiek en een vriendelijke sfeer. Ruimte om te zitten is er aan de bar of aan één van de tafels op de verschillend niveaus van het [...] Café Lux verder lezen.

Jazz Cafe Alto

Uitgaan Jazz Cafe Alto Amsterdam Voor wie van kleinere cafés houdt, is jazz café Alto de uitgaanslocatie bij uitstek. Met live muziek en een gemoedelijke sfeer, kunt u hier onder het genot van live muziek een leuke avond uit verwachten. Het lijkt verstopt te liggen tussen de grote cafés en [...] Jazz Cafe Alto verder lezen.