Leidseplein Amsterdam

Uitgaan op het Leidseplein leidt onvermijdelijk tot het verkennen van de diverse zijstraten die het plein rijk is. Om te beginnen zijn er op het Leidseplein beroemde uitgaanslocaties te vinden zoals de Stadsschouwburg, De Melkweg en The Bulldog. En dan hebben we het nog niet over de vele terrasjes op zomerse dagen.

En ook ’s avonds valt er een hoop te beleven wanneer het uitgaansleven op gang komt. Hier een greep uit het aanbod.

Jazz Café Alto

Uitgaan Jazz Cafe Alto Amsterdam Jazz Café Alto in Amsterdam is een aanrader voor wie in een besloten sfeer van gezellige live muziek geniet. Er is dan ook iedere avond wel een artiest te vinden die het jazz café vult met swingende klanken. Op maandag ontdekt u er tijdens de [...] Jazz Café Alto verder lezen.

Jimmy Woo

Jimmy Woo in Amsterdam Luxe, stijl en glamour, dat zijn de drie woorden die Jimmy Woo in Amsterdam het best omschrijven. Met regelmatig lange rijen voor de deur, hoeft u niet bang te zijn dat u in uw eentje binnen staat. Met diverse clubmuziek en de beste dj's is [...] Jimmy Woo verder lezen.

Café Lux

Café Lux in Amsterdam Om de hoek van het Leidseplein aan de Marnixstraat, vindt u café Lux. Een relaxte bar met een divers publiek en een vriendelijke sfeer. Ruimte om te zitten is er aan de bar of aan één van de tafels op de verschillend niveaus van het [...] Café Lux verder lezen.

Cooldown Café

Cooldown Café Amsterdam Het Cooldown Café aan de Leidsedwarsstraat staat ook wel bekend als "de kleine". Uit de tijd dat er op het Rembrandtplein nog een veel grotere variant te vinden was. Bij het niet-te-missen Cooldown Café is van afkoelen na het weekend geen sprake. Dit dankzij o.a. [...] Cooldown Café verder lezen.

De Melkweg

De Melkweg in Amsterdam De Melkweg in Amsterdam is één van de meest populaire locaties voor pop evenementen. Waar ook nog eens films, theater en diverse kunsttentoonstellingen georganiseerd worden. Met op zaterdagavond meerdere muziekstijlen in verschillende zalen, voldoet De Melkweg gegarandeerd uw smaak. Video De Melkweg De Melkweg verder lezen.