Jordaan Amsterdam

Tijdens het uitgaan in de Jordaan ontdekt u de typisch gemoedelijke Amsterdamse sfeer in de diverse cafés. Oorspronkelijk was de Jordaan een volksbuurt en is vandaag de dag een populaire wijk voor zowel wonen als een avondje stappen.

Dat het een typisch Amsterdamse buurt is wordt zeker duidelijk tijdens o.a. het Jordaan Festival, maar ook de sfeer in de diverse kroegen is er één van gemoedelijkheid.

Café Thijssen

Café Thijssen in Amsterdam Op loopafstand van Centraal Station (vanaf het station rechts aanhouden, over de Singel links en op de Brouwersgracht rechts) vindt u café Thijssen. Brouwersgracht 107. Voor een drankje, en tot laat in de avond een gezellig plek om met vrienden rond te hangen. Ook op [...] Café Thijssen verder lezen.

Café De Blaffende Vis

Café De Blaffende Vis in Amsterdam Café De Blaffende Vis is met Koningsdag uiteraard tot de nok toe gevuld. En staat in het middelpunt van de belangstelling wanneer oranje voetbalt. Maar ook op een doodnormale donderdagavond is een gezellig café waar u ook nog eens lekker wat kunt eten. De 2 [...] Café De Blaffende Vis verder lezen.

Café Nol

Cafe Nol in Amsterdam Oerhollands, zowel in bezoekers als in muziek. Voor de liefhebber is Cafe Nol dus een ultiem avondje uit. Al sinds 1966 een begrip in Amsterdam en een favoriete uithangplek van vele Amsterdammers. Het kan er wel eens druk worden, dus zorg dat u op tijd [...] Café Nol verder lezen.