Jordaan Amsterdam

Oorspronkelijk een volksbuurt en vandaag de dag een steeds populairdere wijk voor zowel uitgaan als wonen.

Dat het een typisch Amsterdamse buurt is wordt zeker duidelijk tijdens o.a. het Jordaan Festival, maar ook de sfeer in de diverse kroegen is er één van gemoedelijkheid.

Café Thijssen

Café Thijssen in Amsterdam Op loopafstand van Centraal Station (vanaf het station rechts aanhouden, over de Singel links en op de Brouwersgracht rechts) vindt u café Thijssen. Brouwersgracht 107. Voor een drankje, en tot laat in de avond een gezellig plek om met vrienden rond te hangen. Ook op [...] Café Thijssen verder lezen.

Café De Blaffende Vis

Café De Blaffende Vis in Amsterdam Tot de nok toe gevuld met Koningsdag, in het middelpunt van de belangstelling wanneer oranje voetbalt, maar ook op een donderdagavond een gezellig café waar u ook nog eens lekker wat kan eten. De 2 verdieping tellende gezelligheid mag in ieder geval niet ontbreken in [...] Café De Blaffende Vis verder lezen.

Café Nol

Cafe Nol in Amsterdam Oerhollands, zowel in bezoekers als in muziek. Voor de liefhebber is Cafe Nol dus een ultiem avondje uit. Al sinds 1966 een begrip in Amsterdam en een favoriete uithangplek van vele Amsterdammers. Het kan er wel eens druk worden, dus zorg dat u op tijd [...] Café Nol verder lezen.