De Pijp Amsterdam

Met overdag als kloppend hart de Albert Cuypmarkt, is ook ’s avonds De Pijp een levendige omgeving met een hoop gezelligheid en een diversiteit aan uitgaansgelegenheden.

Populair onder o.a. studenten en yuppen hoeft u zich er geen seconde te vervelen dankzij de vele terrasjes en authentieke kroegen.

Groene Vlinder

Café De Groene Vlinder in Amsterdam In het hartje van de Pijp treft u o.a. het gezellige (eet)café de Groene Vlinder aan. Met een donker interieur dat in de loop van de avond aan de kant geschoven wordt voor het uitgaanspubliek een aanrader. De meningen over het eten zijn er weliswaar [...] Groene Vlinder verder lezen.

Chocolate Bar

Chocolate Bar in de Pijp in Amsterdam Hip, trendy, cocktails en uitstraling zijn sleutelwoorden voor de Chocolate Bar waar u tijdens een uitstapje in de Pijp op een zomerse avond nog heerlijk op het terras kan nagenieten. Met een stijlvol interieur en een diversiteit aan dj's zeker een aanrader voor een jong [...] Chocolate Bar verder lezen.

Pilsvogel

Pilsvogel in de Pijp in Amsterdam Op zoek naar gezelligheid in de Pijp, bezoek dan zeker ook het Gerard Douplein. Omringd door gezellige café's en bezaaid met terrasjes van o.a. de Pilsvogel, stroomt het hier ieder weekend vol. De Pilsvogel is een gezellig eetcafé waar de tappas betaalbaar zijn en de [...] Pilsvogel verder lezen.