Kinderuitjes Zeeland

Er op uit met kinderen in Zeeland valt hoe dan ook een hoop te beleven rondom het thema water. Maar er is meer! Wat te denken van diverse leuke speeltuinen, zowel overdekt als in de open lucht.

Ook een leerzaam kinderuitje behoort in Zeeland tot de mogelijkheden met o.a. een bezoekje aan Terra Maris.

Ballorig Vlissingen

Ballorig Maximaal speelplezier en ook nog veilig? Daar hebben ze voor gezorgd bij Ballorig Vlissingen. Een enorme overdekte speeltuin met verschillende speelpistes voor verschillende leeftijdsgroepen. Speelmatten, ballenbakken, een klimparcours en vele glijbanen vindt u bij Ballorig Vlissingen in Vlissingen. Een energiek dagje uit in Zeeland met [...] Ballorig Vlissingen verder lezen.

Berkenhof Tropical Zoo

Berkenhof Tropical Zoo in Zeeland Dat Berkenhof Tropical Zoo door de ANWB is uitgeroepen tot het leukste uitje van Zeeland in 2022 zegt al wel een hoop over deze unieke dierentuin. Meer dan enkel een dierentuin zijn er namelijk ook attracties en een dinosaurus expo te vinden! Uiteraard ontdekt u [...] Berkenhof Tropical Zoo verder lezen.

Kinderkermis ’t Kraayenest

Kinderen klauteren er op los in Kinderkermis ’t Kraayenest Van trampolines tot springkastelen ontdekt u in Kinderkermis ’t Kraayenest in het Huis van Burgh in Burgh-Haamstede. De meer dan 1700 vierkante meter speelgebied staat garant voor een hoop avontuur op o.a. het bewegende piratenschip en dan hebben we het nog niet over de survivalbaan [...] Kinderkermis ’t Kraayenest verder lezen.

Mini Mundi

Met kinderen naar het Mini Mundi park in Middelburg Miniatuur Walcheren in het Mini Mundi park lijkt op Madurodam... maar dan in Middelburg! Het miniatuurpark heeft de exacte contouren van Walcheren en verdiepte wandelpaden. Leuk om als een reus te verkennen! Het familiepretpark in Middelburg biedt daarnaast een grote overdekte binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin én [...] Mini Mundi verder lezen.

MuZEEum

MuZEEum Het muZEEum in Vlissingen is een museum waarin het maritieme verleden, heden en toekomst van Vlissingen en Zeeland de centraal staat. U ontdekt er dan ook de avonturen en verhalen van opmerkelijke individuen uit de geschiedenis. Het muZEEum beheert een grote collectie, met bijna 20.000 [...] MuZEEum verder lezen.

Omnium

Omnium Kom naar het Omnium in Goes voor een lekker actief dagje uit met de kinderen. In het subtropische zwemparadijs kunnen ze o.a. met grote vaart van de glijbaan en lekker lui achterover hangen op de Lazy River. Daarnaast is een wandeling door het tropische bos [...] Omnium verder lezen.

Struisvogelboerderij Monnikenwerve

Struisvogelboerderij Monnikenwerve Struisvogelboerderij Monnikenwerve is een boerderij die gespecialiseerd is in het fokken van struisvogels en de productie van struisvogelproducten. Op de boerderij worden ongeveer 150 struisvogels gehouden. De nieuwsgierige bezoeker kan dan ook uren zijn of haar ogen uit kijken. En tijdens diverse rondleidingen alles te [...] Struisvogelboerderij Monnikenwerve verder lezen.

Terra Maris

Bezoek Terra Maris met uw kinderen Terra Maris is zowel een leuk als een leerzaam kinderuitje waarmee u zich in Oostkapelle kunt vermaken. Dit museum vertelt u namelijk alles over de natuur en historie van deze prachtige provincie. Leer hoe vroeger dorpen niet veilig waren voor de overheersende zee. En hoe [...] Terra Maris verder lezen.