Kinderuitjes Zeeland

Wie aan Zeeland denkt, denkt aan water. Dat klopt, maar er is meer! Wat te denken van diverse leuke speeltuinen, zowel overdekt als in de open lucht.

Ook een leerzaam uitje met de kinderen behoort tot de mogelijkheden met o.a. een bezoekje aan Terra Maris.

Mini Mundi

Met kinderen naar het Mini Mundi park in Middelburg Het lijkt op Madurodam... maar dan in Middelburg! Dat is Miniatuur Walcheren in het Mini Mundi park. Voorheen in het centrum van Middelburg, maar met behulp van Madurodam verplaatst en vernieuwd. En dan zijn er ook nog de overdekte speeltuin en het attractiepark met ballontoren [...] Mini Mundi verder lezen.

Speelpaleis Bambini

Ontdek het Speelpaleis Bambini in Vlissingen Maximaal speelplezier en ook nog veilig? Daar hebben ze voor gezorgd bij Speelpaleis Bambini, een enorme overdekte speeltuin met verschillende speelpistes voor verschillende leeftijdsgroepen. Speelmatten, ballenbakken, een klimparcours en vele glijbanen vindt u bij Speelpaleis Bambini in Vlissingen. Een energiek dagje uit in Zeeland met [...] Speelpaleis Bambini verder lezen.

Kinderkermis ’t Kraayenest

Kinderen klauteren er op los in Kinderkermis ’t Kraayenest Onduidelijk is of Kinderkermis ’t Kraayenest nog weer geopend wordt. Hieronder vindt u de informatie van de eerdere locatie. Van trampolines tot springkastelen ontdekt u in Kinderkermis ’t Kraayenest in het Sportcentrum Westerschouwen in Burgh-Haamstede. De meer dan 1700 vierkante meter speelgebied staat garant voor [...] Kinderkermis ’t Kraayenest verder lezen.

Omnium

Er op uit met kids naar het Omnium in Goes Kom naar het Omnium in Goes voor een lekker actief dagje uit met de kinderen. In het subtropische zwemparadijs kunnen ze o.a. met grote vaart van de glijbaan en lekker lui achterover hangen op de Lazy River. Daarnaast is een wandeling door het tropische bos [...] Omnium verder lezen.

Terra Maris

Bezoek Terra Maris met uw kinderen Op reis door het Zeeuwse landschap moet je eigenlijk een keer bij Terra Maris op bezoek zijn geweest. Dit museum vertelt u alles over de natuur van deze prachtige provincie. Leer hoe vroeger dorpen niet veilig waren voor de overheersende zee en hoe we daar [...] Terra Maris verder lezen.
[insertCategoryAdsense]