Kinderuitjes Overijssel

Een dagje er op uit met kinderen in Overijssel? Het leuke aan het oosten van Nederland is dat er zoveel natuur is. Natuur voor uw kinderen om te ontdekken!

Kinderuitjes waarbij uw kinderen op ontdekking kunnen zijn er genoeg in Overijssel. En natuurlijk waarbij ze hun energie kwijt kunnen. Ook aan gelegenheden om te klimmen en klauteren is geen tekort.

Dierenpark Taman Indonesia

Met de kinderen naar Dierenpark Taman Indonesia Bij het exotische dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote kijkt u uw ogen uit. Naar de beermarters, Civetkatten, de Bengaalse tijgerkat en nog veel meer bijzondere dieren afkomstig uit Azië! Regelmatig zijn er in het dierenpark activiteiten speciaal voor kinderen, zodat ze nog meer kunnen genieten [...] Dierenpark Taman Indonesia verder lezen.

Kids City

In Kids City Borne op piratenavontuur met de kinderen Kids City in Borne is zeker een aanrader tijdens een uitje met kids in Overijssel. Spelen in de megaspeeltuin, 3 verdiepingen hoog met 50 attracties, wie wil dat nou niet? Daarnaast kunnen uw kinderen een filmpje pakken in de Kidsbios. Of lekker even swingen in [...] Kids City verder lezen.

Museum Natura Docet

Museum Natura Docet Tijdens een uitje naar Museum Natura Docet in Denekamp staat de natuur centraal. Leerzaam? Dat ook. Maar in ieder geval genieten! Zie de wereld door de ogen van een diversiteit aan dieren en ontdek bijvoorbeeld hoe nachtuilen in het donker kijken. Ook de geschiedenis van [...] Museum Natura Docet verder lezen.

Oyfo Techniekmuseum

Oyfo Techniekmuseum in Hengelo Bezoek het Oyfo Techniekmuseum in Hengelo voor een kijkje in de geschiedenis en ontwikkeling van industrie. Natuurlijk heeft de textiel industrie een belangrijk rol gespeeld in de regio, maar ook telecommunicatie en radar technologie behoren tot de tentoonstelling. Wandel tussen de vele machines door en [...] Oyfo Techniekmuseum verder lezen.

Pretpark De Waarbeek

Kinderen vermaken zich prima in De Waarbeek in Hengelo Met alle attracties is Pretpark De Waarbeek in Hengelo zeker een locatie waar u met de hele familie kan genieten van een leuk dagje uit. Met o.a. botsautootjes, een rodelbaan, een stoeltjeslift en een kinderreuzenrad belooft het hoe dan ook uw kinderen van een hoop [...] Pretpark De Waarbeek verder lezen.

Recreatiepark Het Hulsbeek

Recreatiepark Het Hulsbeek in Oldenzaal Kom naar Recreatiepark Het Hulsbeek in Oldenzaal voor een schat aan recreatiemogelijkheden voor jong en oud. Zoals het speelbos, de waterspeeltuin en paaltjesvoetbal verspreid over het vele groen! Uw kinderen zullen zich hoe dan ook al vermaken in de zwemvijver en voor de kleinsten staat [...] Recreatiepark Het Hulsbeek verder lezen.