Kinderuitjes Overijssel

Het leuke aan het oosten van Nederland is dat er zoveel natuur is, natuur voor uw kinderen om te ontdekken!

Behalve in de natuur, kunnen uw kinderen ook op ontdekking op locaties zoals de Ontdekhoek en kunnen ze al hun energie kwijt tijdens het klimmen en klauteren in één van de diverse speeltuinen.

Dierenpark Taman Indonesia

Met de kinderen naar Dierenpark Taman Indonesia In het exotische dierenpark, Taman Indonesia, zullen uw kinderen zeker hun ogen uitkijken naar de beermarters, Civetkat, de bengaalse tijgerkat en nog veel meer bijzondere dieren afkomstig uit Azië! Regelmatig zijn er activiteiten speciaal voor kinderen, zodat ze nog meer kunnen genieten van hun dagje [...] Dierenpark Taman Indonesia verder lezen.

Kids City

In Kids City Borne op piratenavontuur met de kinderen Spelen in de megaspeeltuin, 3 verdiepingen hoog met 50 attracties, is zeker een aanrader tijdens een uitje met de kids in Overijssel. Daarnaast kunnen uw kinderen een filmpje pakken in de Kidsbios, even swingen in de echte undersea Kinderdiscotheek of op verkenning in het Piratenmuseum. [...] Kids City verder lezen.

Natura Docet Wonderryck Twente

Natura Docet Wonderryck Twente Tijdens een uitje naar Natura Docet Wonderryck Twente in Denekamp staat de natuur centraal. Leerzaam? Dat ook. Maar in ieder geval genieten! Zie de wereld door de ogen van een diversiteit aan dieren en ontdek bijvoorbeeld hoe nachtuilen in het donker kijken. Een bijzondere interactieve [...] Natura Docet Wonderryck Twente verder lezen.

Ontdekhoek

De Ontdekhoek een leerzaam en speels uitje voor kinderen! De Ontdekhoek biedt kinderen de gelegenheid om zelf dingen te maken en te ontdekken. Een uitje met vestigingen van Zwolle tot Den Bosch. De creativiteit van de kinderen zelf staat centraal terwijl ze leren hoe van alles te maken zoals foto's, chips, postzegels en hoe [...] Ontdekhoek verder lezen.

Pretpark De Waarbeek

Kinderen vermaken zich prima in De Waarbeek in Hengelo Met alle attracties is Pretpark De Waarbeek in Hengelo zeker een locatie waar u met de hele familie kan genieten van een leuk dagje uit. Met o.a. botsautootjes, een rodelbaan, een stoeltjeslift en een kinderreuzenrad belooft het hoe dan ook uw kinderen van een hoop [...] Pretpark De Waarbeek verder lezen.

Recreatiepark Het Hulsbeek

Recreatiepark Het Hulsbeek in Oldenzaal Kom naar Recreatiepark Het Hulsbeek in Oldenzaal voor een schat aan recreatiemogelijkheden voor jong en oud zoals het speelbos, de waterspeeltuin en paaltjesvoetbal verspreid over het vele groen! Uw kinderen zullen zich hoe dan ook al vermaken in de zwemvijver en voor de kleinsten staat [...] Recreatiepark Het Hulsbeek verder lezen.
[insertCategoryAdsense]