Kinderuitjes Gelderland

Gelderland rustig? Ja zolang uw kinderen deze locaties nog niet ontdekt hebben. Daarna barst het feest los!

Van waterfietsen tot piratenschatten, wilde dieren tot klauteren en doolhoven. Stuk voor stuk garanderen ze een heerlijk actief kinderuitje in Gelderland.

Burgers’ Zoo

Burgers' Zoo in Arnhem De dierentuin Burgers' Zoo in Arnhem bruist van de leuke activiteiten! Van de Desert tot de Bush kunt u een diversiteit aan wilde dieren ontdekken tijdens een dagje uit. Dankzij de nagebootste leefgebieden beleeft u de dierenwereld zo authentiek als maar kan. Wat 100 jaar [...] Burgers’ Zoo verder lezen.

GeoFort

Met kinderen naar GeoFort in Gelderland Voor speurneuzen valt er in het GeoFort in Gelderland een hoop te beleven. Van ondergrondse gangen tot doolhoven en een speciale speurtuin vormen er namelijk het toneel voor een leuk en leerzaam dagje uit! Zowel binnen als buiten kunnen de kids klauteren, rondrennen en creatief [...] GeoFort verder lezen.

Het Land van Jan Klaassen

Het grootste pretpark van de Achterhoek is ook zeker een aanrader tijdens een dagje uit met de kinderen. Zowaar 30.000 vierkante meter buiten speeltuin en 2.000 vierkante meter overdekte speeltuin. In de speeltuinen treft u o.a. treintjes, springkussens, een echt kasteel en een vijftien meter [...] Het Land van Jan Klaassen verder lezen.

Kinderparadijs Malkenschoten

Kinderparadijs Malkenschoten Kinderparadijs Malkenschoten is een speeltuin die uw kinderen zowaar iets gaan leren! Over bijen, over geiten en nog veel meer. Ook kunt u hier midgetgolfen, waterfietsen of met de kabelbaan naar beneden suizen. Terwijl uw kinderen verdwalen in het doolhof, gaat u lekker achterover zitten [...] Kinderparadijs Malkenschoten verder lezen.

Klimbos Garderen

Klimbos Garderen Kom naar het Klimbos Garderen op de Veluwe voor een uniek avontuur op grote hoogte. Voor jong en oud is er tussen de verschillende parcours gegarandeerd een passende uitdaging te vinden! Van de Netventure parcours voor kinderen vanaf 4 jaar tot het langste klimbosparcours van [...] Klimbos Garderen verder lezen.

Koningin Juliana Toren

Koningin Juliana Toren U wilt zoveel mogelijk attracties? Dan is attractiepark Koningin Juliana Toren bij Apeldoorn een aanrader! Met meer dan 60 attracties op de plattegrond van het park zult u namelijk niet weten waar eerst te beginnen. Misschien een idee om eerst even in het reuzenrad te [...] Koningin Juliana Toren verder lezen.

SchatEiland Zeumeren

Er op uit met de kinderen naar SchatEiland Zeumeren Een schateiland! Welk kind droomt er niet van. Op zoek naar een piratenschat, het ontdekken van onbewoonde eilanden en in de mast van een piratenschip klimmen! Met 5500 vierkante meter is SchatEiland Zeumeren het grootste avonturenparadijs van het land. Dit maakt het, weer of geen [...] SchatEiland Zeumeren verder lezen.

Speelpark en Maisdoolhof Voorthuizen

Speelpark & Maisdoolhof Voorthuizen In Voorthuizen in Gelderland vindt u het Speelpark & Maisdoolhof Voorthuizen aan de Bijschoterweg. Een ontspannen en speelse locatie waar uw kinderen met plezier de vele mogelijkheden ontdekken. Van speurtochten door het maisdoolhof tot mini-rondvluchten met helikopters over de helicopterbaan, de kleintjes kijken gegarandeerd hun [...] Speelpark en Maisdoolhof Voorthuizen verder lezen.