Kinderuitjes Gelderland

Gelderland rustig? Ja zolang uw kinderen deze locaties nog niet ontdekt hebben. Daarna barst het feest los!

Van waterfietsen tot piratenschatten, wilde dieren tot klauteren en doolhoven garanderen een heerlijk actief uitje voor de kinderen.

Kinderparadijs Malkenschoten

Kinderparadijs Malkenschoten voor een uitje met kinderen in Gelderland Een speeltuin die uw kinderen zelfs een lesje zal leren! Over bijen, over geiten en nog veel meer. Ook kunt u hier midget golfen, waterfietsen of met de kabelbaan naar beneden suizen. Terwijl uw kinderen verdwalen in het doolhof, gaat u lekker achterover zitten met [...] Kinderparadijs Malkenschoten verder lezen.

SchatEiland Zeumeren

Er op uit met de kinderen naar SchatEiland Zeumeren Welk kind droomt er niet van. Op zoek naar een piratenschat, het ontdekken van onbewoonde eilanden en in de mast van een piratenschip klimmen! Met 5500 vierkante meter is SchatEiland Zeumeren het grootste avonturenparadijs van het land. Dit maakt het, weer of geen weer, een [...] SchatEiland Zeumeren verder lezen.

Burgers’ Zoo

Burgers' Zoo in Arnhem Van de Desert tot de Bush kunt u een diversiteit aan wilde dieren ontdekken tijdens een dagje uit naar Burgers' Zoo in Arnhem. Dankzij de nagebootste leefgebieden, beleeft u de dierenwereld zo authentiek als maar kan. Wat 100 jaar geleden begon als een fazantenverzameling, is [...] Burgers’ Zoo verder lezen.

GeoFort

Met kinderen naar GeoFort in Gelderland Voor speurneuzen valt er in het GeoFort in Gelderland een hoop te beleven. Van ondergrondse gangen tot doolhoven en een speciale speurtuin vormen er namelijk het toneel voor een leuk en leerzaam dagje uit! Zowel binnen als buiten kunnen de kids klauteren, rondrennen en creatief [...] GeoFort verder lezen.

Het Land van Jan Klaassen

Het land van Jan Klaassen, het ideale kidsuitje Het grootste pretpark van de Achterhoek is ook zeker een aanrader tijdens een dagje uit met de kinderen. Zowaar 30.000 vierkante meter buiten speeltuin en 2.000 vierkante meter overdekte speeltuin. In de speeltuinen treft u o.a. treintjes, springkussens, een echt kasteel en een vijftien meter [...] Het Land van Jan Klaassen verder lezen.

Speelpark en Maisdoolhof Voorthuizen

Speelpark & Maisdoolhof Voorthuizen In Voorthuizen in Gelderland vindt u het Speelpark & Maisdoolhof Voorthuizen aan de Bijschoterweg. Een ontspannen en speelse locatie waar uw kinderen met plezier de vele mogelijkheden ontdekken. Van speurtochten door het maisdoolhof tot mini-rondvluchten met helikopters over de helicopterbaan, de kleintjes kijken gegarandeerd hun [...] Speelpark en Maisdoolhof Voorthuizen verder lezen.
[insertCategoryAdsense]