Kinderuitjes Friesland

Een dagje Friesland met kinderen? De vele meren en het groene landschap komen o.a. terug tussen de uitjes met kinderen in Friesland. Tenzij het weer even tegen zit. Maar dan behoren ook overdekte speeltuinen tot de mogelijkheden.

Kinderuitjes in Friesland bieden hoe dan ook genoeg te beleven voor de jongsten onder ons. Van het verkennen van de natuur tot het simpelweg beklimmen van de leukste speeltoestellen!

Aqua Zoo Friesland

Aqua Zoo Friesland Bij Aqua Zoo Friesland in Leeuwarden komen ze dankzij de ringstaartmaki's, zeehonden en pinguïns zeker aan hun trekken! Kinderen zijn dol op dieren. En al helemaal op dieren die er vreemd uit zien en die zich raar gedragen. Wel eens een kroeskoppelikaan gezien? Vragen die [...] Aqua Zoo Friesland verder lezen.

Ballorig

Ballorig Bij het speelparadijs Ballorig is een leuk dagje uit met kinderen gegarandeerd. En dat op diverse locaties in Nederland. Van Assen tot Venlo! Met zowel een grote overdekte speeltuin als een buiten speeltuin zullen de kleintjes ongeacht het weer heerlijk kunnen spelen. Glijbanen, klimrekken, ballenbakken [...] Ballorig verder lezen.

Indoor speelparadijs Monkey Town

Monkeytown in Leeuwarden voor kinderen met energie! Gigantische lego blokken om kastelen mee te bouwen, schijnbaar oneindige ballenbakken en zelfs lasergamen staan op het programma van Monkeytown in Leeuwarden. Voor wie niet stil kan zitten zijn er grote trampolines en springkastelen beschikbaar zodat juist u als ouder wel even lekker achterover kan [...] Indoor speelparadijs Monkey Town verder lezen.

Natuurmuseum Fryslân

Natuurmuseum Fryslân voor een natuurlijk uitje met uw kinderen Het Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden is een leuke én leerzame plek om een middagje met de kinderen door te brengen! Met iedere week vier dagen (woe, vri, zat, zon) waarop er sprookjes verteld worden en de kinderen de reuzendraak Li-Ming op de zolder van het [...] Natuurmuseum Fryslân verder lezen.