Kinderuitjes Friesland

De vele meren en het groene landschap komen ook terug tussen de uitjes met kinderen in Friesland. Tenzij het weer even tegen zit, maar dan behoren ook overdekte speeltuinen tot de mogelijkheden.

Aqua Zoo Friesland

Met uw kinderen het dierenrijk ontdekken in Aqua Zoo Friesland Kinderen zijn dol op dieren. En al helemaal op dieren die er vreemd uit zien en die zich raar gedragen. Bij Aqua Zoo Friesland in Leeuwarden komen ze dankzij de ringstaartmaki's, zeehonden en pinguïns zeker aan hun trekken! En wel eens een kroeskoppelikaan gezien? Coronavirus [...] Aqua Zoo Friesland verder lezen.

Natuurmuseum Fryslân

Natuurmuseum Fryslân voor een natuurlijk uitje met uw kinderen Met iedere week vier dagen (woe, vri, zat, zon) waarop er sprookjes verteld worden en de kinderen de reuzendraak Li-Ming op de zolder van het museum kunnen bezoeken, is het Natuurmuseum een leuke plek om een middagje met de kinderen naartoe te gaan. Wat te [...] Natuurmuseum Fryslân verder lezen.

Ballorig

Ballorig, speelplezier van Assen tot Venlo Wilt u uw kinderen een leuk dagje uit bezorgen, dan moet u ze eens meenemen naar het speelparadijs Ballorig op diverse locaties in Nederland, van Assen tot Venlo! Met zowel een grote overdekte speeltuin als een buiten speeltuin, zullen de kleintjes ongeacht het weer heerlijk [...] Ballorig verder lezen.

Indoor speelparadijs Monkey Town

Monkeytown in Leeuwarden voor kinderen met energie! Gigantische lego blokken om kastelen mee te bouwen, schijnbaar oneindige ballenbakken en zelfs lasergamen staan op het programma van Monkeytown in Leeuwarden. Voor wie niet stil kan zitten zijn er grote trampolines en springkastelen beschikbaar zodat juist u als ouder wel even lekker achterover kan [...] Indoor speelparadijs Monkey Town verder lezen.
[insertCategoryAdsense]