Kinderuitjes Flevoland

Op ontdekking in de luchtvaart en in de geschiedenis van de provincie. Of gewoon lekker apenkooien natuurlijk!

Ook Flevoland heeft aan activiteiten voor kinderen geen tekort, dus plan uw leukste uitje bij één van de diverse locaties hieronder.

Ballorig

Ballorig, speelplezier van Assen tot Venlo Wilt u uw kinderen een leuk dagje uit bezorgen, dan moet u ze eens meenemen naar het speelparadijs Ballorig op diverse locaties in Nederland, van Assen tot Venlo! Met zowel een grote overdekte speeltuin als een buiten speeltuin, zullen de kleintjes ongeacht het weer heerlijk [...] Ballorig verder lezen.

Batavialand

Er op uit met kinderen naar Batavialand In Batavialand (voorheen Nieuw Land Erfgoedcentrum) ontdekken u en uw kinderen alles over de drooglegging van Flevoland. Dit alles met een zeer interactief karakter, waardoor kinderen op speelse wijze kunnen leren over de geschiedenis van het gebied! Leren en plezier maken in één tijdens uw [...] Batavialand verder lezen.

Aviodrome

Met kinderen naar Aviodrome in Lelystad Wat is er nou mooier voor kinderen dan de indrukwekkende cockpit van een vliegtuig met al die knopjes en lampjes. Hoe dan ook is vliegen al een avontuur, maar voor kinderen natuurlijk nog eens extra spannend! Bij Aviodrome (met hun eigen Kidsclub) in Flevoland kunnen [...] Aviodrome verder lezen.

Kids Playground

Uit met kinderen naar Kids Playground Klimmen, klauteren, glijden en een lekkere snack zijn over het algemeen de ingrediënten van een uitje waar u uw kids zeker een plezier mee doet. Dit en meer is er mogelijk in Kids Playground met een enorme speeltuin inclusief restaurant. Ook wordt er een kinderdisco [...] Kids Playground verder lezen.

Veiligheidsmuseum PIT

Er op uit met kinderen naar Veiligheidsmuseum PIT in Almere In Almere ontdekt u, onder de naam PIT, de hoofdvestiging van het Nationaal Veiligheidsinstituut waar u zich samen met uw kinderen gegarandeerd zal weten te vermaken tijdens uw uitje. Deze fusie van het Nederlands Politiemuseum en Nationaal Brandweermuseum biedt namelijk voor jong en oud diverse [...] Veiligheidsmuseum PIT verder lezen.
[insertCategoryAdsense]