Kinderuitjes Flevoland

Er op uit in Flevoland met kinderen belooft een dag vol avontuur te worden. Op ontdekking in de luchtvaart en in de geschiedenis van de provincie. Of lekker apenkooien!

Ook Flevoland heeft aan kinderuitjes geen tekort. Dus plan uw leukste uitje bij één van de diverse locaties hieronder. Of het nou lekker klimmen en klauteren wordt of een duik in de wereld van veiligheidsdiensten.

Aviodrome

Met kinderen naar Aviodrome in Lelystad Tijdens een dagje Aviodrome kunnen uw kinderen naar hartenlust ontdekken wat er allemaal bij de luchtvaart komt kijken. Wist u dat er meer dan 100 vliegtuigen te bewonderen zijn bij het luchtvaartmuseum in Flevoland? Wat is er nou mooier voor kinderen dan de indrukwekkende cockpit [...] Aviodrome verder lezen.

Ballorig

Ballorig, speelplezier van Assen tot Venlo Bij het speelparadijs Ballorig is een leuk dagje uit met kinderen gegarandeerd. En dat op diverse locaties in Nederland. Van Assen tot Venlo! Met zowel een grote overdekte speeltuin als een buiten speeltuin zullen de kleintjes ongeacht het weer heerlijk kunnen spelen. Glijbanen, klimrekken, ballenbakken [...] Ballorig verder lezen.

Batavialand

Er op uit met kinderen naar Batavialand In Batavialand ontdekt u samen met uw kinderen alles over de drooglegging van Flevoland. Dit alles met een zeer interactief karakter. Waardoor kinderen op speelse wijze kunnen leren over de unieke geschiedenis van het gebied! Batavialand heeft namelijk een werf en een museum vol leuke [...] Batavialand verder lezen.

Kids Playground

Uit met kinderen naar Kids Playground Klimmen, klauteren, glijden en een lekkere snack zijn mogelijk in Kids Playground. Met een enorme speeltuin inclusief restaurant! Dé ingrediënten van een uitje waar u uw kids een plezier mee doet. Ook wordt er een kinderdisco georganiseerd. Waar u kleine zijn of haar eerste danspasjes [...] Kids Playground verder lezen.

Veiligheidsmuseum PIT

Er op uit met kinderen naar Veiligheidsmuseum PIT in Almere In Almere ontdekt u het PIT museum, de hoofdvestiging van het Nationaal Veiligheidsinstituut. Waar u zich samen met uw kinderen gegarandeerd vermaakt tijdens uw uitje. Deze fusie van het Nederlands Politiemuseum en Nationaal Brandweermuseum heeft namelijk voor jong en oud een hoop te bieden. Van [...] Veiligheidsmuseum PIT verder lezen.