Kinderuitjes Drenthe

Drenthe ontdekken met kinderen? Drenthe is een populaire vakantiebestemming voor gezinnen. Wat uiteraard wordt versterkt door de leuke uitjes die er ook voor kinderen te vinden zijn.

Tussen de kinderuitjes in Drenthe vindt u de leukste avonturen. Van zelf aan de slag met creatieve bezigheden tot het rondrennen in de leukste speeltuinen en parken.

Ballorig

Ballorig Bij het speelparadijs Ballorig is een leuk dagje uit met kinderen gegarandeerd. En dat op diverse locaties in Nederland. Van Assen tot Venlo! Met zowel een grote overdekte speeltuin als een buiten speeltuin zullen de kleintjes ongeacht het weer heerlijk kunnen spelen. Glijbanen, klimrekken, ballenbakken [...] Ballorig verder lezen.

Buitencentrum Boomkroonpad

Buitencentrum Boomkroonpad Bij het Buitencentrum Boomkroonpad beleeft u uw uitje niet alleen buiten in de natuur, maar ook nog eens op grote hoogte! Te midden van het bos, de heide en venne, ontdekt u hier de natuur zoals u die nog niet eerder beleefde. Kijkend over de [...] Buitencentrum Boomkroonpad verder lezen.

Hunebedcentrum

Kinderen ontdekken de geschiedenis bij Hunebed Centrum Wie denkt dat musea saai zijn, is nog nooit in het Hunebedcentrum in Borger geweest. Met 54 ruïnes van deze grafmonumenten is er namelijk meer dan genoeg te zien. En er worden het hele jaar door activiteiten speciaal voor kinderen georganiseerd. Zo zijn er verhalenvertellers, [...] Hunebedcentrum verder lezen.

Ontdekhoek Hoogeveen

De Ontdekhoek een leerzaam en speels uitje voor kinderen! Kinderen kijken hun ogen uit bij de Ontdekhoek in Hoogeveen. Een wereld waar ze eindeloos creatief kunnen zijn en uitgenodigd worden om oplossingen te bedenken. Een leuke manier voor kinderen om spelenderwijs nieuwe vaardigheden te leren. Of ze nou liever zelf chips maken of dijken [...] Ontdekhoek Hoogeveen verder lezen.

Sprookjeshof

Uitje met kids naar het Sprookjeshof in Zuidlaren In Zuidlaren in Drenthe treft u het attractiepark Sprookjeshof aan. Gegarandeerd met kinderen een dagje vol avontuur! De sprookjes die er in het park te vinden zijn, zijn o.a. Roodkapje en de Boze Wolf, Sneeuwwitje en de 7 dwergen, Doornroosje, Assepoester en meer. Van de [...] Sprookjeshof verder lezen.

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen Een bezoekje aan WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is een aanrader om te doen in Drenthe met kinderen. Van Jungola tot Serenga en Nortica ontdek je de unieke flora en fauna die van over de hele wereld tot leven is gebracht. Van de savanne tot het [...] WILDLANDS Adventure Zoo Emmen verder lezen.