Kinderuitjes Drenthe

Dat Drenthe een populaire vakantiebestemming is voor gezinnen, dat wordt alleen maar versterkt door de leuke uitjes die er ook voor kinderen beschikbaar zijn natuurlijk.

Hunebedcentrum

Kinderen ontdekken de geschiedenis bij Hunebed Centrum Wie denkt dat musea saai zijn, is nog nooit in het Hunebed Centrum in Borger geweest. Met 54 ruïnes van deze grafmonumenten is er namelijk meer dan genoeg te zien en er worden het hele jaar door activiteiten speciaal voor kinderen georganiseerd. Zo zijn er [...] Hunebedcentrum verder lezen.

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen Van Jungola tot Serenga en Nortica ontdek je de unieke flora en fauna die van over de hele wereld tot leven is gebracht in Wildlands Adventure Zoo Emmen. Coronavirus update: WILDLANDS heropent op 25 mei. Het is verplicht om uw dag van bezoek te reserveren, [...] Wildlands Adventure Zoo Emmen verder lezen.


[insertCategoryAdsense]

Ballorig

Ballorig, speelplezier van Assen tot Venlo Wilt u uw kinderen een leuk dagje uit bezorgen, dan moet u ze eens meenemen naar het speelparadijs Ballorig op diverse locaties in Nederland, van Assen tot Venlo! Met zowel een grote overdekte speeltuin als een buiten speeltuin, zullen de kleintjes ongeacht het weer heerlijk [...] Ballorig verder lezen.

Sprookjeshof

Uitje met kids naar het Sprookjeshof in Zuidlaren Al eens in Zuidlaren geweest? Hier treft u het attractiepark Sprookjeshof aan. De sprookjes die er in het park te vinden zijn, zijn o.a. Roodkapje en de Boze Wolf, Sneeuwwitje en de 7 dwergen, Doornroosje, Assepoester en meer! Van de speeltuin tot het Klauterkasteel en [...] Sprookjeshof verder lezen.