Pretparken Gelderland

Het barst in Gelderland van de attracties en shows. Van achtbanen tot dolfijnen en een kijkje in de geschiedenis. Kom ze ook ontdekken in de diverse pretparken in de buurt van Arnhem en Nijmegen.

Amusementspark Tivoli

Amusementspark Tivoli in Berg en Dal Tivoli 't leukste pretpark voor kids van 2 tot 10 jaar oud bij Nijmegen (Berg en Dal). Een achtbaan, een spookhuis, een mini reuzenrad en nog veel meer meer garanderen dan ook een leuk dagje uit! Behalve botsauto's treft u hier ook botsboten aan. Lekker [...] Amusementspark Tivoli verder lezen.

Dolfinarium

Dolfinarium Harderwijk Dolfinarium Harderwijk is waar dierenliefhebbers terecht kunnen voor een spannend dagje uit. De vele shows met o.a. dolfijnen, walrussen en zeeleeuwen zijn al jarenlang een bron van vermaak voor vele kinderen en hun ouders. Laat u ook eens verwelkomen door de onderwaterwereld van het Dolfinarium [...] Dolfinarium verder lezen.

Koningin Juliana Toren

Attractiepark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn U wilt zoveel mogelijk attracties? Dan is attractiepark Koningin Juliana Toren bij Apeldoorn een aanrader! Met meer dan 60 attracties op de plattegrond van het park zult u namelijk niet weten waar eerst te beginnen. Misschien een idee om eerst even in het reuzenrad te [...] Koningin Juliana Toren verder lezen.

Museumpark Orientalis

Museumpark Orientalis Voor een leerzaam uitje over cultuur en religie is Museumpark Orientalis bij Nijmegen zeker een aanrader. Dit park dat in 1911 opgericht werd, biedt namelijk een kijkje in o.a. de wereld van de heilige geschriften. Van het Oude tot het Nieuwe Testament en de Koran. [...] Museumpark Orientalis verder lezen.