Pretparken Gelderland

Het barst in Gelderland van de attracties en shows. Van achtbanen tot dolfijnen en een kijkje in de geschiedenis. Kom ze ook ontdekken in de diverse pretparken in de buurt van Arnhem en Nijmegen.

Amusementspark Tivoli

Amusementspark Tivoli in Berg en Dal Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor families met jonge kinderen, is dé bestemming voor een onvergetelijk uitje vol avontuur en plezier. Het bosrijke pretpark in Berg en Dal, bij Nijmegen, biedt een overvloed aan leuke attracties en speeltoestellen die speciaal zijn ontworpen voor jonge avonturiers [...] Amusementspark Tivoli verder lezen.

Dolfinarium

Dolfinarium Dolfijnen bewonderen doet u in het Dolfinarium in Harderwijk! Voor een indrukwekkende ontmoeting met dolfijnen hoeft u dus niet ver op reis. En dat is niet alles. Ook zeeleeuwen, walrussen, roggen en zelfs haaien zijn van de partij. En wat dacht u van zeehonden en [...] Dolfinarium verder lezen.

Koningin Juliana Toren

Koningin Juliana Toren U wilt zoveel mogelijk attracties? Dan is attractiepark Koningin Juliana Toren bij Apeldoorn een aanrader! Met meer dan 60 attracties op de plattegrond van het park zult u namelijk niet weten waar eerst te beginnen. Misschien een idee om eerst even in het reuzenrad te [...] Koningin Juliana Toren verder lezen.

Museumpark Orientalis

Museumpark Orientalis Voor een leerzaam uitje over cultuur en religie is Museumpark Orientalis bij Nijmegen zeker een aanrader. Dit park dat in 1911 opgericht werd, biedt namelijk een kijkje in o.a. de wereld van de heilige geschriften. Van het Oude tot het Nieuwe Testament en de Koran. [...] Museumpark Orientalis verder lezen.