Pretparken Gelderland

Het barst in Gelderland van de attracties en shows. Kom ze ook ontdekken in de diverse pretparken.

Koningin Juliana Toren

Attractiepark Koningin Juliana Toren in Apeldoorn U wilt zoveel mogelijk attracties? Dan is attractiepark Koningin Juliana Toren bij Apeldoorn een aanrader! Met wel 59 attracties op de plattegrond van het park zult u namelijk niet weten waar eerst te beginnen. Misschien een idee om eerst even in het reuzenrad te springen [...] Koningin Juliana Toren verder lezen.

Amusementspark Tivoli

Amusementspark Tivoli in Berg en Dal 't leukste pretpark voor kids van 2 tot 10 jaar oud bij Nijmegen (Berg en Dal) is attractiepark Tivoli. Een achtbaan, een spookhuis, een mini reuzenrad en meer garanderen een leuk dagje weg! Even lekker midgetgolf en naderhand nog wat eten behoren ook tot de [...] Amusementspark Tivoli verder lezen.

Dolfinarium

Dolfinarium Harderwijk Dierenliefhebbers kunnen in attractiepark Dolfinarium uitstekend terecht. De vele spannende shows (wel 9 stuks!) met o.a. dolfijnen, walrussen en zeeleeuwen zijn al jarenlang een bron van vermaak voor vele kinderen en hun ouders. Laat u ook eens verwelkomen door de onderwaterwereld van het Dolfinarium tijdens [...] Dolfinarium verder lezen.

Museumpark Orientalis

Museumpark Orientalis Voor een leerzaam uitje over cultuur en religie is Museumpark Orientalis bij Nijmegen zeker een aanrader. Coronavirus update: Per 1 juni is Museumpark Orientalis weer geopend voor een een veilig dagje uit binnen de 1,5 meter samenleving. Dit park dat in 1911 opgericht werd, biedt [...] Museumpark Orientalis verder lezen.
[insertCategoryAdsense]