Walibi Holland

Attractiepark Walibi Holland

Één van de grotere en populaire attractieparken in Nederland is Walibi Holland. De attracties met o.a. El Rio Grande en de achtbaan Robin Hood voor het hele gezin, vormen nog maar enkele voorbeelden uit het uitgebreide aanbod aan attracties.

Coronavirus update: In goed overleg met de veiligheidsregio’s opent op 25 mei 2020 Walibi Holland haar poorten weer. Om een veilig dagje uit te verzekeren voor onze bezoekers, worden diverse maatregelen genomen op en om het park. Het is verplicht om je dag van bezoek te reserveren ook als je bijvoorbeeld al een ticket zonder datum in je bezit hebt.

Benieuwd naar wat G-krachten zijn? De G-Force laat je ze beleven. En mocht sensatie op uw verlanglijstje staan, stap dan eens in de grootste achtbaan van de Benelux, de Goliath. Laat ons even weten hoe het uitzicht was van 46 meter hoogte.

Ook beschikt het park over theaters voor leuke shows en staan er diverse themafestivals op de kalender. Van Summer Nights tot Halloween Fright Nights. Alleen al de attracties in het donker is natuurlijk een avontuur. In attractiepark Walibi Holland krijgt u wellicht een nat pak én gegarandeerd een leuke dag uit!

Video Walibi Holland


Adres Walibi Holland
Spijkweg 30
Biddinghuizen
8256 RJPlan uw route


Officiële website van Walibi Holland

Evenementen agenda Walibi Holland

  • - vrijdag 19 augustus t/m zondag 21 augustus

Deel uw ervaring met Walibi Holland hieronder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *