Speelpark de Splinter

Speelpark de Splinter in Eindhoven

Bezoek het Speelpark de Splinter in het Henri Dunantpark in Eindhoven voor een heerlijk dagje uit met de kinderen in de open lucht.

Met een oppervlakte van maar liefst zeven voetbalvelden en eindeloze gelegenheden om te spelen, klauteren en ontdekken, een gegarandeerd avontuur voor uw kinderen.

Zo kunnen ze op de enorme Familieschommel bijvoorbeeld met leeftijdsgenoten lekker door de lucht zoeven. Of voor piraat spelen over de loopbruggen en in alle hoekjes van Fort Albert. En als ze toch in de piraten stemming zijn, biedt het Piraten eiland uitkomst!

Video Speelpark de Splinter

Net iets te klein voor wilde avonturen? De Peuterhoek is waar ze rustig zandkastelen kunnen bouwen. Dit alles terwijl u op de Picknickweide ontspannen van het zonnetje geniet. Klinkt leuk toch?

Wat er nog meer leuk klinkt, zijn de diverse activiteiten die er aanvullend nog georganiseerd worden. Op de activiteitenkalender ontdekt u bijvoorbeeld wekelijks De Lego Robot werkplaats en in de (school)vakanties leuke thema feesten.

Al met al biedt Speelpark de Splinter eigenlijk teveel vermaak om op te noemen. Zo hebben we het bijvoorbeeld nog niet eens gehad over de kinderboerderij met vele knuffelbare dieren en het zwembad waar zomers eindeloos spetterplezier te beleven valt. Kom het lekker zelf beleven deze zomer!


Adres Speelpark de Splinter
Rode Kruislaan 2
Eindhoven
5628 GMPlan uw route


Officiële website van Speelpark de Splinter

Evenementen agenda Speelpark de Splinter

  • Weet u een evenement op deze locatie? Laat het ons weten via een mailtje aan de redactie.