Park Sonsbeek

Park Sonsbeek in Arnhem

Het groen van Park Sonsbeek vlakbij het centrum heet u van harte welkom tijdens uw dagje Arnhem. De bijna 70 hectare die het park telt worden gekenmerkt door bijzonder veel hoogteverschil. En u treft er, naast de vijvers en fonteinen, zelfs watervalletjes aan. Het is dan ook niet zo vreemd dat het park zeker in de zomermaanden een populaire bestemming is voor zowel toeristen als Arnhemmers zelf.

Bezoek ook zeker Belvédère. Een toren die u een prachtig uitzicht biedt over de wijde omgeving. Beklim de 140 treden tijdens uw uitje en u kunt bij mooi weer zelfs omringende plaatsen zien liggen. Wist u trouwens dat er zich in het park een IJskelder van meer dan 200 jaar oud bevindt? Deze voormalige koelkast van baron De Smeth biedt een kijkje in hoe mensen vroeger hun artikelen vers wisten te houden.

Video Park Sonsbeek

Behalve het groen en de historie van het park zelf, biedt ook de agenda van Park Sonsbeek genoeg redenen voor een uitstapje. Van markten tot wandelroutes en ook grotere evenementen zoals foodtruck festivals en muziekfestivals vullen de agenda. Denk hierbij o.a. aan Park Open en de Sonsbeek Theateravenue aan het einde van de zomervakantie.


Adres Park Sonsbeek
Park Sonsbeek
Arnhem
6814 CLPlan uw route


Officiële website van Park Sonsbeek

Evenementen agenda Park Sonsbeek