Keukenhof

Keukenhof Lisse een attractie die u niet gemist mag hebben

Met een oppervlakte van 32 hectare en ieder jaar van maart t/m mei weer honderdduizenden bezoekers, kan Keukenhof niet uit het rijtje toeristische attracties ontbreken. Bekijk de website van Keukenhof voor de exacte openingsdata en –tijden.

De reden voor deze enorme aantallen bezoekers is uiteraard het unieke beeld van de miljoenen bloemen die voor een prachtig kleurenspel zorgen. Maar wist u dat er nog veel meer te zien en doen is in Keukenhof?

Om te beginnen zijn er ook binnen tentoonstellingen van bijzondere bloemen, met iedere week een ander bloem als ‘centraal thema’. Chrysanten, rozen, orchideeën en veel meer, kom ze bewonderen!

Daarnaast zijn er inspiratietuinen waar u voor uw eigen tuin (u raadt het al) inspiratie kunt opdoen en kunt u ook per boot tussen de bollenvelden rondom Keukenhof varen. Deze boottochten heten ‘fluistertochten’ dankzij de stille elektrische aandrijving.

Bent u van plan om met de kinderen op stap te gaan, dan hoeft u niet bang te zijn dat die zich vervelen. Met de speciale speurtocht, een dierenweide en een grote hoeveelheid klim- en speeltoestellen (voor kleine en ‘grote’ kinderen) is er genoeg te doen tijdens uw bezoek!

Video Keukenhof


Adres Keukenhof
Stationsweg 166-A
Lisse
2161 AMPlan uw route


Officiële website van Keukenhof

Evenementen agenda Keukenhof

  • Weet u een evenement op deze locatie? Laat het ons weten via een mailtje aan de redactie.
  • Deel uw ervaring met Keukenhof hieronder

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *