Dierentuin Artis

Dierentuin Artis in Amsterdam

Voor zowel kinderen als volwassenen is Dierentuin Artis in Amsterdam een aanrader. Het getrompetter van olifanten, de schrille klanken van een vogel die overvliegt en het geplons van zeehonden die het erg naar hun zin lijken te hebben. Nieuwe spannende indrukken in overvloed tijdens uw dagje uit in Artis!

Bij de ingang van Artis kunt u een plattegrond halen, waarmee u van tevoren alvast kunt bedenken wat u allemaal wilt zien. Dit is aan te raden want er zijn in Artis eigenlijk teveel leuke dingen om te doen en zien tijdens een dagje dierentuin.

De jonge apen die hun ouders nadoen, de haaien die vlak langs het raam van het aquarium zwemmen, ja u zult er genoeg ervaringen op doen! En wilt u even bijkomen, ga dan eens op één van de terrasjes zitten en genieten van het mooie weer. Ook voor de kinderen is er nog een speeltuin met enorm klimrek beschikbaar.

Gaat u in de zomer een dagje uit naar Artis te Amsterdam alleen of met uw kinderen, kijk dan ook welke programma’s er in de zomeravonden gepland staan!

Video Dierentuin Artis, Amsterdam


Adres Dierentuin Artis
Plantage Kerklaan 38-40
Amsterdam
1018 CZPlan uw route


Officiële website van Dierentuin Artis

Evenementen agenda Dierentuin Artis

  • Weet u een evenement op deze locatie? Laat het ons weten via een mailtje aan de redactie.

  • Deel uw ervaring met Dierentuin Artis hieronder

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *