Designer Outlet Roermond

Designer Outlet Roermond

Met meer dan 180 winkels heeft u bij de Designer outlet Roermond uitgebreid de gelegenheid voor een lekker dagje shoppen. Op enkele minuten lopen van het centrum van Roermond, dus leuk als onderdeel van uw dagje uit.

Het voordeel van de outlet is dat u er natuurlijk omringd wordt door de bekendste merken en geen eindeloze winkelstraten af hoeft te struinen. En er is meer dan enkel kleding. Zo vindt u er bijvoorbeeld ook stijlvolle keramiek van Villeroy & Boch, kookgerei bij Home & Cook, accessoires van o.a. Samsonite en zelfs gereedschap van Black+Decker.

Voor kinderen staat zowel een draaimolen klaar als een overdekte speeltuin om lekker te klauteren. In de zomer vermaken ze zich verder vaak goed met de aanwezige fontein die onverwacht water uit de grond laat spuiten. Leuk zijn ook de Kids Cabs, kleine skelters waarmee ze de straten van de outlet kunnen verkennen.

Wat betreft openingstijden, kunt u er van 10 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds lekker shoppen. In het weekend zelfs al vanaf 9 uur ’s ochtends. Het kan in de weekenden wel drukker zijn, dus mocht u rustig willen rondstruinen is het verstandig om gedurende de week te komen.

Video Designer Outlet Roermond


Adres Designer Outlet Roermond
Stadsweide 2
Roermond
6041 TDPlan uw route


Officiële website van Designer Outlet Roermond

Evenementen agenda Designer Outlet Roermond

  • Weet u een evenement op deze locatie? Laat het ons weten via een mailtje aan de redactie.
  • Deel uw ervaring met Designer Outlet Roermond hieronder

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *