De Maas

De Maas in Maastricht

Uiteraard wilt u tijdens uw bezoek aan MAAStricht ook uitgebreid genoten hebben van op z’n minst een wandeling langs de rivier de Maas die de stad doorkruist. Rondom de Maas valt dan ook een hoop te zien en doen.

En aan bruggen is over de Maas geen tekort. Zo is er o.a. de Hoge Brug die tussen de Sint Servaasbrug en de John F. Kennedybrug het water overbrugt voor voetgangers en fietsers. En natuurlijk de Sint Servaasbrug, de oudste oversteek voor voetgangers in Nederland.

Aan de kant van Wyck ontdekt u aan de oever van de Maas verder gezellige winkeltjes en De Griend. Aan de centrum kan kunt u terecht bij o.a. de voormalige aanlegplaats het Bat en natuurlijk het Stadspark dat uitgestrekt tot aan de John F. Kennedybrug de oever versiert.

Video De Maas in Maastricht

Leunt u liever even achterover terwijl u van het uitzicht geniet, is een rondvaart over de Maas zeker een aanrader. U leest het al, een wandeling over en langs de Maas is eigenlijk een must tijdens uw uitstapje. Kom ook genieten van het uitzicht en de sfeervolle omgeving.


Adres De Maas
Maas
Maastricht
6221 EBPlan uw route


Officiële website van De Maas

Evenementen agenda De Maas

  • Weet u een evenement op deze locatie? Laat het ons weten via een mailtje aan de redactie.