Bungalowpark Hoenderloo

Bungalowpark Hoenderloo

Bungalowpark Hoenderloo ontdekt u in de bossen van de Veluwe. Een heerlijke plek om tot rust te komen te midden van de natuur. Van heidevlaktes tot zandverstuivingen, een overdaad aan natuur binnen handbereik!

Nu is terug naar de natuur leuk, maar bij thuiskomst is het wel fijn om ook comfortabel uw avond door te brengen. De bungalows en villa’s van Bungalowpark Hoenderloo zijn dan ook van alle gemakken voorzien. Zodat u na een dag in de buitenlucht ontspannen achterover kan gaan zitten.

Ook vindt u op het vakantiepark genoeg manieren om comfortabel te ontspannen. Neem plaats in de sauna met zonnebank of een duik in het verwarmde zwembad. Voor de kids is er het Tarzandorp. De diversiteit aan speeltoestellen heeft een magnetische aantrekkingskracht op de kleintjes!

Voor een leuk dagje uit kunt u verder terecht bij o.a. de Apenheul, pretpark Koningin Juliana Toren en Paleis Het Loo. Binnen 30 minuten bevindt u zich ofwel tussen de enthousiaste aapjes ofwel in royale sferen!

Kenmerken: middenin de bossen van de Veluwe, Apeldoorn en Arnhem circa 15 minuten rijden, kindvriendelijk, overdekt zwembad

Video Bungalowpark Hoenderloo


Adres Bungalowpark Hoenderloo
Miggelenbergweg 65
Hoenderloo
7351 BPPlan uw route


Officiële website van Bungalowpark Hoenderloo

Evenementen agenda Bungalowpark Hoenderloo

  • Weet u een evenement op deze locatie? Laat het ons weten via een mailtje aan de redactie.

  • Deel uw ervaring met Bungalowpark Hoenderloo hieronder

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *