Amsterdamse Bos

Amsterdamse Bos

In het Amsterdamse Bos in Amstelveen kunt u terecht voor een natuurrijk en ontspannen uitje. Om te beginnen ontdekt u er natuurlijk kilometers en kilometers bos, afgewisseld met grasvelden en verkoelende vijvers.

Maar dat is nog maar het begin. Ook ontdekt u alles van een kinderboerij tot een openluchttheater, van zwembaden voor de kleintjes tot maneges.

Bezoek dus bijvoorbeeld ook Geitenboerderij Ridammerhoeve, midden in het bos. Waar u terecht kunt bij o.a. de kinderboerderij, kaasmakerij en de speeltuin. En bij Fun Forest slingert verder u van boom naar boom door het bos via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen. Het Bostheater is waar u ontdekt in de zomer avondvoorstellingen in de buitenlucht ontdekt.

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, worden er in het Amsterdamse Bos ook nog eens regelmatig evenementen georganiseerd. Van leuke lokale markten tot grootste feesten passeren de revue. Een aanrader dus voor wie tijdens een dagje Amsterdam even aan het drukke centrum wil ontsnappen.

Video Amsterdamse Bos


Adres Amsterdamse Bos
Bosbaanweg 3
Amstelveen
1182 DAPlan uw route


Officiële website van Amsterdamse Bos

Evenementen agenda Amsterdamse Bos

  • Weet u een evenement op deze locatie? Laat het ons weten via een mailtje aan de redactie.