Zondag Waterdag

*Dit evenement is helaas afgelast*
Zondag Waterdag

De geplande open dag op zondag 2 juni gaat niet door. Dit besluit heeft Waterschap De Dommel genomen vanwege maandenlange regen, de wateroverlast en de zorgen die daarbij horen. Watergraaf Erik de Ridder: “Het is erg jammer. Maar onze eerste zorg is het waterbeheer en de problemen op sommige plekken in ons gebied. De situatie vereist dat al onze focus, inspanningen en middelen gericht zijn op de aanpak van de wateroverlast. Het ondersteunen van de boeren en inwoners die door deze omstandigheden zijn getroffen krijgt nu alle prioriteit.” Waterschap De Dommel organiseert de open dag volgend jaar opnieuw in Biest-Houtakker.

Tijdens Zondag Waterdag beleeft u een leuk en leerzaam dagje uit voor jong en oud bij de Rioolwaterzuivering Biest-Houtakker.

Logischerwijs staat deze zondag dus in het teken van leren over water. Over de beken en hoe ze met bijzondere machines worden onderhouden. En de verschillende zuiveringsstappen op de rioolwaterzuivering,

Ook staan er leuke doe-dingen op het programma. Zoals knutselen met de Afvaljuf die je leert wat je allemaal van afval kunt maken. En proefjes met de waterprofessor! U leest het al, er valt voor jong en oud een hoop leuks te beleven op Zondag Waterdag. Bent u er ook bij in deze editie?

Data Zondag Waterdag 2024
zondag 02 juni
10:00 - 16:00

Dit betreft de afgelopen editie van Zondag Waterdag in juni 2024.

Adres
, Biest-Houtakker


Controleer voor uw bezoek de openingstijden op de website van het evenement
Officiële website van Zondag Waterdag