Werkspoorfestival

*Dit evenement is afgelast i.v.m. het Coronavirus*
Werkspoorfestival

Inmiddels al voor de 4de keer, vindt u tijdens de Paasdagen het Werkspoorfestival in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Een gezellig uitstapje voor jong en oud met smaakvolle keukens, leuke activiteiten voor de kinderen en feestelijke live muziek. U zult zich geen seconde vervelen dit Paasweekend!

De toegang tot het festival is gratis en op het muziekprogramma kunt u alles van o.a. indiepop tot afro beats, elektronische muziek tot exotische klanken. Van lokaal talent tot opkomende sterren passeren de revue.

Ook aan de innerlijke mens is gedacht met lekkere snacks, hapjes en bites van een tiental verschillende foodtrucks. Of u nou zin heeft in verse sushi of kruidige Spaanse worstjes, voor iedereen is er wat naar wens te vinden met Pasen.

Ook voor de kinderen valt tijdens het Werkspoorfestival genoeg leuks gepland. Zo kunnen ze o.a. lekker creatief aan de slag met o.a. knutsel- en kookworkshops. Zelfs een reuzenrad staat voor ze klaar, dus die zwieren met plezier nog een extra rondje door de lucht!

Video Werkspoorfestival

Data Werkspoorfestival 2020
vrijdag 10 april t/m maandag 13 april
Hele dag

Dit betreft de afgelopen editie van Werkspoorfestival in april 2020.

Adres
, Utrecht


Officiële website van Werkspoorfestival