Valentijnsdag

Valentijnsdag

Valentijnsdag is in heel Nederland weer een extra gelegenheid om die ander te laten weten hoe bijzonder je jouw partner vindt.

Wist u trouwens dat tot 496 na Christus tijdens het oorspronkelijke Lupercalia feest op 15 februari ongehuwde mannen en vrouwen tijdelijk elkaars partner waren op basis van lootjes? Ondanks dat we die gewoonte niet meer hebben, vieren we Valentijnsdag nog wel!

Ook zijn er op diverse locaties speciale Valentijnsconcerten om samen te bezoeken.

Valentijnsconcerten

ValentijnsdagconcertAmsterdam Zo kunt u op Valentijnsdag in Amsterdam terecht in het Concertgebouw voor een concert van o.a. het Sinfonieorchester Aachen met stukken uit o.a. Amélie en West Side Story.

Drachten
Bij De Lawei in Drachten staat het jaarlijkse concert van Brassband De Bazuin Oenkerk weer gepland op de zaterdag voorafgaand aan Valentijnsdag. De band die eerder vergezeld werd door o.a. Ellen ten Damme en Karin Bloemen.

Valentijnscruises

ValentijnscruiseStel je voor, samen hand in hand uitkijkend over het water terwijl de zon onder gaat.

Maastricht Een compleet andere en minstens zo romantische avond heeft u samen tijdens een cruise over de Maas in Maastricht terwijl u geniet van het uitzicht.
Rotterdam Samen op het achterdek de skyline van Rotterdam bewonderen doet u tijdens de cruise van Rondvaart Europoort. Inclusief 3-gangen dinerbuffet, de mooiste livemuziek en een glaasje bubbels.

Nog meer leuke Valentijns ideeën

Samen weg op ValentijnsdagEen ander leuk idee is natuurlijk om er samen een romantisch weekendje op uit te gaan. Leuke romantische arrangementen zijn er gelukkig in overvloed!

En met stralend bosje bloemen aankomen wordt hoe dan ook altijd gewaardeerd, nietwaar?

Kaart niet beschikbaar

Data Valentijnsdag 2024
woensdag 14 februari
Hele dag

Dit betreft de afgelopen editie van Valentijnsdag in februari 2024.


Officiële website van Valentijnsdag

Deel uw ervaring met Valentijnsdag hieronder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *