Pinksterfeesten Delfzijl

Pinksterfeesten Delfzijl

Bezoek de Pinksterfeesten Delfzijl voor een uitgebreid programma aan leuke activiteiten. Gegarandeerd lekker er op uit tijdens het Pinksterweekend?

Om te beginnen zijn er de kermis en de jaarmarkt. Één van de gezelligste markten van het noorden, met goed gevulde kraampjes door het hele centrum. Lekker om even langs te struinen en ondertussen te genieten van de diverse muzikale optredens.

Uniek tijdens de Pinksterfeesten is ook het Pinkster Trail. Een hardloopwedstrijd die dwars door diverse gebouwen in de stad gaan. Van het gemeentehuis tot kerken, cafés tot restaurants, u komt van alles tegen op uw route! Andere sportieve activiteiten tijdens de Pinksterfeesten zijn o.a. de vis-, roei en zeilwedstrijden.

Een lokale versie van Ter land, ter zee en in de lucht treft u aan in de vorm van Volle Kracht Over de Gracht. U snapt al dat het publiek zich hier goed weet te vermaken. Naarmate de dag vordert verplaatst het feest zich naar de diverse horecagelegenheden en feesttenten die er in het centrum te vinden zijn. Bent u er gezellig bij deze editie?

Video Pinksterfeesten Delfzijl

Data Pinksterfeesten Delfzijl 2024
woensdag 15 mei t/m maandag 20 mei
Hele dag

Dit betreft de afgelopen editie van Pinksterfeesten Delfzijl in mei 2024.

Adres
, Delfzijl


Controleer voor uw bezoek de openingstijden op de website van het evenement
Officiële website van Pinksterfeesten Delfzijl