Oude Ambachtenmarkt Soest

Oude Ambachtenmarkt Soest

De Oude Ambachtenmarkt Soest is letterlijk een klassieker op Hemelvaartsdag. Weliswaar mag het geen braderie of jaarmarkt genoemd worden, maar u zult er zeker een gezellig dagje uit zult beleven.

Even wordt u namelijk aan de hand genomen in het verleden met ambachten die je vandaag de dag nog maar zelden ziet.

Van een koperslager tot een touwslager, palingrokers tot een mosterdmaker staan op het programma. Ook kunt u er bijvoorbeeld ontdekken hoe ze nou die klassieke scheepsmodellen in een fles weten te krijgen. En dat is nog maar een greep uit de vele beroepen waarvan u ter plekke een demonstratie kunt verwachten.

Video Oude Ambachtenmarkt Soest

Ook voor de kinderen staan er leuke attracties klaar zodat u er gezamenlijk een leuk dagje uit van kunt maken op Hemelvaartsdag. Zo gaan ze onder andere zelf creatief aan de slag met het maken van kaarsen en ook pony rijden en een mini kermis behoren tot het aanbod.

De ambachtenmarkt wordt verder aangevuld met diverse optredens van koren, DJs en dansgroepen. Wat de feestelijke sfeer uiteraard enkel ten goede komt. Wat de sfeer verder bevordert is het horecaplein waar u terecht kunt voor een lekker hapje en drankje tussen de vele ambachten door. Van Drentse friet tot Prosecco staat voor u klaar!

Data Oude Ambachtenmarkt Soest 2023
donderdag 18 mei
Hele dag

Dit betreft de afgelopen editie van Oude Ambachtenmarkt Soest in mei 2023.

Adres
, Soest


Officiële website van Oude Ambachtenmarkt Soest