Oude Ambachtenmarkt Soest

*Dit evenement is helaas afgelast*
Oude Ambachtenmarkt Soest

Helaas is de Oude Ambachtenmarkt Soest afgelast in verband met veel regenval en weinig tot geen droge periodes. Deze maken dat het terrein niet begaanbaar is tijdens de geplande periode.

De Oude Ambachtenmarkt Soest is letterlijk een klassieker op Hemelvaartsdag. Gegarandeerd een gezellig dagje uit!

Even wordt u namelijk aan de hand genomen in het verleden, met ambachten die je vandaag de dag nog maar zelden ziet.

Van een koperslager tot een touwslager, palingrokers tot een mosterdmaker staan op het programma. Ook ontdekt u er bijvoorbeeld hoe ze nou die klassieke scheepsmodellen in een fles weten te krijgen. En dat is nog maar een greep uit de vele beroepen waarvan u ter plekke een demonstratie kunt verwachten.

Video Oude Ambachtenmarkt Soest

Ook voor de kinderen staan er leuke attracties klaar. Zodat u er gezamenlijk een leuk dagje uit van kunt maken op Hemelvaartsdag. Zo gaan ze onder andere zelf creatief aan de slag met het maken van kaarsen en ook pony rijden en een mini kermis behoren tot het aanbod.

De ambachtenmarkt wordt verder aangevuld met diverse optredens van koren, DJs en dansgroepen. Wat de feestelijke sfeer uiteraard enkel ten goede komt. Wat de sfeer verder bevordert is het horecaplein waar u terecht kunt voor een lekker hapje en drankje tussen de vele ambachten door. Van Drentse friet tot Prosecco staat voor u klaar!

Data Oude Ambachtenmarkt Soest 2024
donderdag 09 mei
Hele dag

Dit betreft de afgelopen editie van Oude Ambachtenmarkt Soest in mei 2024.

Adres
, Soest


Controleer voor uw bezoek de openingstijden op de website van het evenement
Officiële website van Oude Ambachtenmarkt Soest