Lichtjesavond Delft

Lichtjesavond Delft

In Delft wordt ook dit jaar weer de Lichtjesavond georganiseerd! Om u tijdens de donkere dagen van december extra te laten genieten van de sfeervolle invloed van licht!

Alle gebouwen in het centrum van de stad worden voor Lichtjesavond versierd met bijzondere verlichting. Maar er staat deze editie nog een hoop meer gepland! Ook op o.a. de Beestenmarkt, in de Nieuwe Kerk en de Oude Kerk ontdekt u tal van activiteiten.

Op de Markt is het de hele avond feest. Van sfeervolle optredens van kerstkoren tot leuke straatartiesten en het foodcourt waar smakelijke heerlijke hapjes en drankjes verkrijgbaar zijn. Ook komen de kerstklanken u vanuit de ramen van het Stadhuis tegemoet, dankzij een diversiteit aan optredens.

En dan is er nog de Lichtjesmarkt. Heerlijk kilometers struinen over de gezellige kerstmarkt die het centrum vult. Handig voor wie nog leuke kadootjes zoekt voor de feestdagen en voor wie simpelweg zichzelf wil verwennen.

Van laat in de middag tot laat in de avond belooft het dan ook weer een gezellige drukte te worden tijdens dit evenement waar jaarlijks tot wel 50.000 bezoekers op afkomen. Komt u meegenieten dit jaar?

Video Lichtjesavond Delft

Data Lichtjesavond Delft 2023
dinsdag 12 december
16:00 - 23:30
Zet in uw agenda

Adres
, Delft

Plan uw route


Officiële website van Lichtjesavond Delft