Kunstlijn Haarlem

Kunstlijn Haarlem

Jaarlijks ontdekt u in Haarlem het artistieke evenement de Kunstlijn van én voor hedendaagse kunstenaars uit Haarlem en omstreken.

Tijdens het kunstevenement staat bij verschillende ateliers, galeries en musea de deur open voor het publiek. En kunt u dus de artistieke hoogstandjes ontdekken van bekend en opkomend talent.

Behalve in het centrum van de stad, biedt het kunstevenement ook pareltjes verspreid door de omringende wijken. Zo stellen bijvoorbeeld 12 kunstenaars hun werken tentoon in TP2 in Zuid-Schalkwijk. U ontdekt er bijvoorbeeld het werk van o.a. Eveline van der Eijk. Die haar eigen werk toelicht, “Mijn schilderijen zijn goed te herkennen aan het opvallende kleurgebruik. De natuur en combinaties van kleuren zijn mijn inspiratiebronnen. Het resultaat is vaak een boom of een landschap, die je in de natuur niet zo tegenkomt. Het belangrijkste voor mij is het plezier dat ik heb in het schilderen. Dit is ook de reden dat ik werken maak naar mijn eigen fantasie.”

Komt u ook genieten van de unieke werken die o.a. in Zuid-Schalkwijk tentoongesteld worden deze editie van de Kunstlijn? U kijkt uw ogen uit!

Video Kunstlijn Haarlem

Data Kunstlijn Haarlem 2021
zaterdag 06 november t/m zondag 07 november
11:00 - 17:00

Dit betreft de afgelopen editie van Kunstlijn Haarlem in november 2021.

Adres
, Haarlem


Officiële website van Kunstlijn Haarlem