Kunst en Boekenmarkt

Kunst en Boekenmarkt

Ook dit jaar ontdekt u in Drachten weer een diversiteit aan leuke kunst en boeken en natuurlijk een hoop gezelligheid op de Kunst en Boekenmarkt op het Museumplein.

Zo komen uit heel Nederland de antiquaren naar Drachten om hun mooiste boeken tentoon te stellen en eventueel te verkopen. Van plaatjes albums van bv. Verkade , Hille, Flipje Tiel en de strips zullen ruim aanwezig zijn. Eindeloos veel Kuifjes, Suske en Wiske, Donald Duck en vele anderen. Ook romans, kookboeken, literatuur, tuinboeken en kinderboeken behoren tot het boekenaanbod.

Kunst van schilderijen tot keramiek

Aan kunst beschikt de markt over o.a. schilderijen in alle kleuren en maten, abstract , modern en traditioneel. Ook keramiek, marmer en bronzen beelden zullen niet ontbreken. Meer leren over de kunstwerken kan ter plekke dankzij de aanwezige kunstenaars die u graag het hoe en waarom tot in de puntjes uitleggen. Leuk is het ook u zelf te laten portretteren.
De markt is gratis te bezoeken en gratis parkeerplaatsen zijn er op loopafstand, dus dat beloofd een gezellig en betaalbaar uitje te worden.

Data Kunst en Boekenmarkt 2021
zaterdag 24 juli
11:00 - 17:00

Dit betreft de afgelopen editie van Kunst en Boekenmarkt in juli 2021.

Adres
, Drachten


Officiële website van Kunst en Boekenmarkt