Het Amsterdamse Winterparadijs

Het Amsterdamse Winterparadijs

Bezoek in Amsterdam tijdens de kerstperiode in de RAI Het Amsterdamse Winterparadijs voor een uniek winters uitje!

Zowel binnen als buiten wordt de RAI voor het evenement in winterse sferen gehuld. Met kerstbomen, echte sneeuw en natuurlijk vuurkorven waar in het vuur knispert en waar aan u zich heerlijk op kunt warmen.

Aanvullend op de feestelijk versiering, biedt ook het muziekprogramma genoeg diversiteit om in de stemming te komen. Wat te denken van optredens van Xander de Buisonjé en feestmuziek in het après-ski dorp.

Video Het Amsterdamse Winterparadijs

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de diverse activiteiten die op het programma van Het Amsterdamse Winterparadijs te vinden zijn. Zo kunt u er bijvoorbeeld genieten van sneeuwballen gooien tot sleeën van de boomerang baan.

En mocht sneeuw niet genoeg zijn voor de echte winterliefhebber, bind dan de schaatsen onder op schaatsbaan. Die zowel binnen als buiten te betreden is. Voor de kinderen is er een eigen schaatsbaan beschikbaar zodat ze veilig hun eerste stappen op het ijs kunnen zetten.

Ook aan de inwendige mens is gedacht met een uitgebreid aanbod van de lekkerste hapjes in het Foodparadijs. U leest het al, Het Amsterdamse Winterparadijs biedt een complete winterervaring tijdens de donkere december dagen!

Data Het Amsterdamse Winterparadijs 2023
donderdag 14 december t/m zaterdag 30 december
Hele dag
Zet in uw agenda

Adres
, Amsterdam

Plan uw route


Officiële website van Het Amsterdamse Winterparadijs