Festival Werelds Delfshaven

Festival Werelds Delfshaven in Rotterdam

Aan de Coolhaven in Rotterdam is het begin juni tijd voor het Festival Werelds Delfshaven. Een culturele, artistieke en culinaire ontdekkingstocht in het sfeervolle Delfshaven!

Op het programma van het gratis toegankelijke festival vindt u o.a. wereldmuzikanten, circusartiesten en beeldend kunstenaars. Stuk voor stuk artiesten die voor een creatieve, gezellig en uitnodigende sfeer weten te zorgen. Vanaf de openingsavond op vrijdag tot en met het sluiten van het festival op zondag.

Video Festival Werelds Delfshaven

Zo wordt u op zaterdag bijvoorbeeld voorzien van een flinke dosis creativiteit in de vorm van illusionisme, circustheater en zelfs sensuele buikdans. Aangevuld met het muzikale talent van singer songwriters en Afro latin muziek om de voetjes van de vloer te krijgen.

Meer muziek, dans en straattheater staat vervolgens op zondag gepland, met de nadruk op de culturele wortels van Rotterdam. Het festival wordt vervolgens afgesloten met een swingend salsa feest. U leest het al, het Festival Werelds Delfshaven wilt u meegemaakt hebben!Data Festival Werelds Delfshaven 2019
vrijdag 07 juni t/m zondag 09 juni
Hele dag

Dit betreft de afgelopen editie van Festival Werelds Delfshaven in juni 2019.

Adres
, Rotterdam


Officiële website van Festival Werelds Delfshaven