Donderdag Meppeldag

Donderdag Meppeldag

Genieten van zomerse sferen doet u gegarandeerd tijdens een uitstapje naar de Meppeldagen. Het zomerevenement dat inmiddels vanuit de hele regio en zelfs daar buiten de dagjesmensen weten aan te trekken.

Niet zo gek als u bedenkt dat het programma ieder jaar weer bruist van de creatieve activiteiten. Per Meppeldag is er namelijk een ander thema aan bod, wat maakt dat er voor iedereen wel iets naar hun smaak te vinden is.

En over smaak gesproken, zo is het thema van de eerste Meppeldag -Meppel met Smaak-. Tijdens deze dag kunt u dan ook genieten van de lekkerste hapjes van foodtrucks die verspreid door het centrum en vergezeld van leuke live muziek.

Video Donderdag Meppeldag

Een ander populaire thema is ieder jaar -Mokum in Meppel-, waarbij het centrum omgetoverd wordt tot klein Amsterdam en een hele reeks Amsterdamse artiesten de revu passeert!

En dan hebben we het Pleinenfestival nog niet eens genoemd. Hiermee wordt iedere Donderdag Meppeldag afgesloten. Dus met feest op maar liefst vier pleinen in het centrum. Zien we u ook deze zomer?

Data Donderdag Meppeldag 2022
donderdag 04 augustus t/m donderdag 25 augustus
Hele dag

Adres
, Meppel


Officiële website van Donderdag Meppeldag