Stadsparken Eindhoven

In Eindhoven treft u diverse stadsparken aan. Sterker nog, van de vijf grootste steden van Nederland heeft Eindhoven het hoogste percentage groene gebieden. We hebben enkele van de grootste stadsparken voor u op een rijtje gezet.

Genneper Parken

Genneper Parken Eindhoven Genneper Parken is een natuur-, sport- en recreatiegebied in het zuiden van Eindhoven. U kunt hier bijvoorbeeld een uitje maken naar het zwemcentrum of ijssportcentrum (in de zomer gesloten). Midden in het park treft u ook het Milieu Educatie Centrum (MEC) aan waar u (en [...] Genneper Parken verder lezen.

Stadswandelpark

Stadswandelpark Eindhoven In het Stadswandelpark in Eindhoven kunt u heerlijk wandelen en heeft u onderweg ook nog eens wat te zien. U treft er onder andere een uitgebreide beeldentuin en rijksmonumenten aan. En ook wat betreft natuur komt u dankzij de vijver, volière en bloembedden niet tekort. [...] Stadswandelpark verder lezen.

Henri Dunantpark

Henri Dunantpark Eindhoven Het Henri Dunantpark in het noorden van Eindhoven ligt er al sinds 1972 prachtig bij en u hoeft dan ook niet bang te zijn dat u op de 22 hectare oppervlakte snel uitgekeken bent. Onder de activiteiten in het stadspark valt de Tai Chi die [...] Henri Dunantpark verder lezen.

Philips de Jongh Wandelpark

Philips de Jongh Wandelpark Eindhoven Het Philips de Jongh Wandelpark werd in 1920 door de familie Philips aan de gemeente Eindhoven schonken. In het stadspark kunt u naast wandelen om tot rust te komen ook heerlijk bij het paviljoen terecht voor een kopje koffie. Ook werd hier jaarlijks het Folkwoods [...] Philips de Jongh Wandelpark verder lezen.