Bezienswaardigheden Amsterdam

Bezoek de vele bezienswaardigheden in Amsterdam centrumHet centrum van Amsterdam is een smeltpot van prachtige gebouwen, leuke dingen om te doen, historische bezienswaardigheden en kunst. Een uitje in Amsterdam, een weekendje weg, eigenlijk hoeft u nauwelijks voorbij te gaan aan de grenzen van het centrum om leuke dingen te kunnen doen.

Kiest u voor de winkelstraten, de vele pleinen of laat u zich graag rondleiden op de Wallen, in Amsterdam zult u zich zeker vermaken. Dat de bezienswaardigheden in Amsterdam een uitstapje waard zijn, bewijzen de miljoenen Nederlandse en buitenlandse toeristen die de Nederlandse hoofdstad jaarlijks bezoeken.

Amsterdam Arena

Bezoek de Amsterdam Arena tijdens een rondleiding De Amsterdam Arena, behalve om voetbalwedstrijden, ook bekend om de vele concerten en grote feesten die er georganiseerd worden. Geopend in 1996 door Koningin Beatrix, is het met meer dan 50.000 zitplaatsen het grootste stadion van het land. En wist u dat u er dagelijks [...] Amsterdam Arena verder lezen.

A’DAM Toren

A'dam toren - Amsterdam - Toren Overhoeks Met een panorama bar en restaurant op de 20ste verdieping, een draaiend restaurant op de 19de verdieping en een members club op de 18de verdieping is de A’DAM Toren een unieke nieuwe bezienswaardigheid in het rijtje! Deze toren achter het Centraal Station, voorheen Toren Overhoeks [...] A’DAM Toren verder lezen.

Begijnhof

Begijnhof Amsterdam met recht een bezienswaardigheid Dit hofje waarvan de geschiedenis terug gaat naar de 14de eeuw is ook zeker een must-see tijdens uw bezoek aan Amsterdam. Met de ingang aan het Spui, wandelt u zo een stukje rust binnen de drukke stad in. De functie was om als een soort [...] Begijnhof verder lezen.

De Dam

Een uitje naar de Dam in Amsterdam U kunt het niet missen wanneer u vanaf het Centraal Station in Amsterdam komt en rechtdoor loopt, de Dam! Uiteraard bezaaid met toeristen en diverse straatartiesten van muzikanten tot levende standbeelden, is er eigenlijk geen moment van de dag dat er niks te doen is. [...] De Dam verder lezen.

De Wallen

Wat te doen op de Wallen in Amsterdam De Wallen in Amsterdam behoeven vrij weinig introductie voor de meeste Nederlanders en ook toeristen kennen de reputatie van het Red Light District. Een bezoekje is dan ook een must tijdens uw dagje Amsterdam. Simpelweg wandelend door de diverse straten geeft u al een indruk [...] De Wallen verder lezen.

Grachten Amsterdam

Grachten Amsterdam Gegraven in de 17de eeuw is de grachtengordel in Amsterdam rustig wereldberoemd te noemen. Voor de miljoenen toeristen die jaarlijks onze hoofdstad bezoeken is het dan ook een populaire manier om de stad te verkennen en u zult de rondvaartboten, waterfietsen en sloepen dan ook [...] Grachten Amsterdam verder lezen.

Madame Tussauds

In Madame Tussauds op de foto met beroemdheden. Ondanks dat het er wellicht af en toe iets te druk is voor kinderen, vinden de meesten het een super ervaring om de wassen beelden in Madame Tussauds te bekijken. En ook u zelf vindt het waarschijnlijk ook leuk om Obama eens van dichtbij te [...] Madame Tussauds verder lezen.

Nieuwe Kerk

Nieuwe Kerk in Amsterdam Centraal gelegen aan de Dam in Amsterdam is de Nieuwe Kerk een veel bezochte bezienswaardigheid waar naast een hoop geschiedenis ook regelmatig indrukwekkende tentoonstellingen te bezichtigen zijn. Sinds 1408 dient deze kerk al diverse functies en dat is ook hoe u het gebouw vandaag de [...] Nieuwe Kerk verder lezen.