Drenthe met kinderen

Dat Drenthe een populaire vakantiebestemming is voor gezinnen, dat wordt alleen maar versterkt door de leuke uitjes die er ook voor kinderen beschikbaar zijn natuurlijk.

Dierenpark Emmen

Met de kids naar Dierenpark Emmen Jong en oud, maar zeker jong kijken hun ogen uit in het Dierenpark Emmen in Drenthe. Eerst dwarrelt een vlinder speels langs, waarna een imposante neushoorn z'n kracht toont. Het nijlpaard wiebelt even met haar oortjes waarna ze diep onder water duikt vanwege het gegrom [...] Dierenpark Emmen verder lezen.

Hunebedcentrum

Kinderen ontdekken de geschiedenis bij Hunebed Centrum Wie denkt dat musea saai zijn, is nog nooit in het Hunebed Centrum in Borger geweest. Met 54 ruïnes van deze grafmonumenten is er namelijk meer dan genoeg te zien en er worden het hele jaar door activiteiten speciaal voor kinderen georganiseerd. Zo zijn er [...] Hunebedcentrum verder lezen.

Ballorig

Ballorig, speelplezier van Assen tot Venlo Wilt u uw kinderen een leuk dagje uit bezorgen, dan moet u ze eens meenemen naar het speelparadijs Ballorig op diverse locaties in Nederland, van Assen tot Venlo! Met zowel een grote overdekte speeltuin als een buiten speeltuin, zullen de kleintjes ongeacht het weer heerlijk [...] Ballorig verder lezen.

Sprookjeshof

Welk kind is er niet dol op sprookjes. De Sprookjeshof! Al eens in Zuidlaren geweest? Hier treft u het attractiepark Sprookjeshof aan. De sprookjes die er in het park te vinden zijn, zijn o.a. Roodkapje en de Boze Wolf, Sneeuwwitje en de 7 dwergen, Doornroosje, Assepoester en meer! Van de speeltuin tot het Klauterkasteel en [...] Sprookjeshof verder lezen.